2777
2789
عنوان

طول سرویکس در ۳۱هفته بارداری

550 بازدید | 7 پست

من امروز رفتم سونو ۳۱ هفته م تموم شده. گفت بچه ت خیلی پایینه مثانه رو نشون داد گفت اینجاست. خیییای نگران شدم گفت باید خیلی مراعات کنی. طول سرویکسم ۲۵ هست و تو سونو نوشته نرمال. ولی خوده سونوگراف خیلی نگرانم کرد باحرفش. یعتی احتمال داره تو چه هفته ای زایمان کنم. ؟ بعد زایمان زودرس چجوریه من استرس میگیرم فشارم نیفته اگه یبار علایم زایمان رو ببینم. هنوز به دکترم نشون ندادم سونو رو. ولی این سونوگرافه هروقت میرم سونو میترسونه منو میگه خییلی پایینه باید سرکلاژ میکردی. از ماه پنجم تا الان که ماه هشتمه مدام داره منو میترسونه.

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

عجب ادمیه.دیگه اونجا سونو نرو.ولی برای احتیاط خوب استراحت کن.ایشالا دیکه اخراشه نگران نباش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.