2777
2789
سلام.من لوپوس دارم ولی مجردم.و خیلی خیلی از آینده میترسم😢😢

یکی از بدترین دلایل عود و پیشرفت  لوپوس همین استرس و ترس هستش بجای ترسیرن از آینده راهکارهای خوب انجام بده برا بهبودی مثل تغذیه ورزش و تفریح و شاد بودن رو هم تمرین کن مطمعن باش تحت نظر پزشک هم که باشس اتفاقی برات نمیافته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بدترین دلایل عود و پیشرفت  لوپوس همین استرس و ترس هستش بجای ترسیرن از آینده راهکارهای خو ...

خیلی سخته.خدا خودش کمکمون کنه.امیدوارم خدا هممممه مریضارو شفا بده.من و شمارو هم شفا بده.دعا میکنم برات که یه بچه ساااالم و صالح خدا بهت بده.که اینقدددد شیطون باشه که وقت سر خاروندن و فکر کردن به این مریضی لعنتی رو نداشته باشی😍😍😍😍😍😍

خداروشکر عزیزم .ببخشید قرص یا دارو یا امپولی استفاده میکنین ؟از چه ماهی و چیا ممنون میشم بهم بگید🌹

بستگی به شدت بیماریتون داره که دکتر چی تجویز کنه من پردنیزولون ۵ و هیدروکسی کلروکین مصرف کردم از اول بارداری از ماه دوم آمپول انوکساپارین و آسپرین استفاده کردم مولتی ویتامین و قرص آهن و فولیک اسید و ویتامین دی و کلسیم مکمل های مصرفیم بودن از اونجایی که آنتی رو مثبت داشتم از هفته ۱۶ تا ۲۵ هر دوهفته یکبار اکو قلب جنین انجام دادم 

بستگی به شدت بیماریتون داره که دکتر چی تجویز کنه من پردنیزولون ۵ و هیدروکسی کلروکین مصرف کردم از اول ...

عزیزدلم مرسیییی چواب دادی والا من دکترم میگه یا لوپوسه یا روماتیسم دارم مشخص نیست ۸ ماه پیش هم توی ماه نهم‌مرده زایی داشتم این سری دکترم گفت واسه بارداری بعدیت باید اسپرین و همین امپولی ک نوشتین رو بخورم ‌.ولی ازمایش لوپوس دادم و چیزی نبود مشکل انعقادی هم نداشتم

عزیزدلم مرسیییی چواب دادی والا من دکترم میگه یا لوپوسه یا روماتیسم دارم مشخص نیست ۸ ماه پیش هم توی م ...

خواهش عزیزم نمیدونم چی بگم تشخیص لوپوس یه مقدار سخت هست انشالله شمام مشکلت حل میشه حتما تحت نظر پزشک باردار شو پزشک بارداری پرخطر