2777
2789
عنوان

کمکم کنید قهر بمونم! 🙈

438 بازدید | 48 پست

بچه‌ها من خیلی زود کوتاه میام. اصلاً نمیذارم کار به قهر و دعوا برسه. از وقتی بچه‌دار شدم که بیشتر هم مراعات میکنم.. اما جدیداً احساس میکنم همسرم داره از این اخلاق من سواستفاده میکنه. هر زمان هر برخوردی که دلش میخواد میکنه و میره تو قیافه بعد دوباره من باید کوتاه بیام و به قول معروف پیش‌قدم بشم برای آشتی..

اما دیشب دیگه طاقتم تموم شد، سر یک مسئله‌ی خیلی پیش‌پا افتاده و‌ الکی با من بحث کرد و دعوا راه انداخت. من خیلی دلم شکست و ناراحت شدم. تصمیم گرفتم ایندفعه تا نیاد ازم عذرخواهی کنه کوتاه نیام. اما بلد نیستم قهر باشم و اصلاً یادم میره، ممکنه دوباره عادی برخورد کنم!

چکار کنم به نظرتون؟ مامانم شهر دیگه‌ست. به هوای سفر چند روز برم اونجا؟

البته ممکنه لج کنه بگه بچه رو نمیذارم ببری 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیییییزم😃😃اگه شدت ناراحتیت زیاده و دلت خیلی ازش شکسته اصلا بخوای هم نمیتونی باهاش خوب برخوردکنی،ولی تو مدیریت کن با سیاست زنانت با مهرمادرنت شوهرتم بهانه گیرشده اونم الان دقیقا مثل بچت شده،به اونم محبت کن

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بشین تو خونت😒

فقط کمتر محل بده 

زیاد دور و اطرافش نرو 

ناراحتیتو بهش بگو 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نرو خونه مادرت 

همه تلاشتو بکن توی خونه قهر بمونی

البته من خودم قهرم و بعد از دوروز دارم کم ميارم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
از خونه ات بیرون نرو به هیچ وجه (بعنوان قهر) بلکه سرسنگین باش , اونجا خونه ی توئه نباید که بذاری بر ...

نه به عنوان قهر که نرم. بگم میخوام برم سفر. که یه مدت ازش دور باشم. خیلی دلخورم ازش..

ولی اگه میدونی جواب نمیگیری یبار قهرکن حسابی رو اقتدارت بمون،باهاش باخوشرویی حرف نزن به چشماش نگاه نکن عکس العملاشو زیرنظرنگیر،آخه زیادم شل باشی یجوری میشه هرازگاهی با رفتار مصممت حالیش کن نباید زیاده روی کنه چون دودش توچشم خودش میره😐

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

والله نمیگم قهر بمون 

ولی خوب اینم اصلا خوب نیست که ایشون عادت کردن که هی قهر کنند و شما هی منت بکشی

خدا زبان داده برای حرف زدن عقل داده برای فکر کردن اصلا خوب نیست تا مسئله کوچکی میشه کسی قهر کنه ... این و باید حل کرد .. با قهر که مشکلات حل نمیشه 

به نظرم اگه قهر کرد دفعه بعد خیلی رسمی و جدی بگو ... خیلی بدم میاد از مردی که به جای حل مشکلات و صحبت قهر میکنه ... خوبه ادم به سنش هم توجه کنه 

بعد هم خودت را با بچه و کارهات سرگرم کن و نادیدش بگیر .. هی به خودت بگو انگار خونه نیست .. انگار نا مرئی هست 

یک بار این کار را کنی حالش جا میاد و البته حواست باشه تو قهر های بدی هم باز سریع پیش قدم نشی و عادی رفتار کنی

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

دقیقا همینطور که بچه ها گفتند

ناراحتیت بهش بگو, بذار بفهمه علت دقیق سرسنگین شدنت چیه

تو این فاصله که قهر هستی هم به خودت و بچه ات برس حسابی, نه اینکه شلخته بگردی و دیگه حتی به خونه هم نرسی

عزیییییزم😃😃اگه شدت ناراحتیت زیاده و دلت خیلی ازش شکسته اصلا بخوای هم نمیتونی باهاش خوب برخوردکنی،و ...

من خیلی بهش محبت میکنم. باور کن حتی میشه سر مسئله‌ی دیگه‌ای عصبی و ناراحته سر من خالی میکنه بازم هیچی نمیگم، درک میکنم فشار روشه. اما دیشب خیلی بی‌منطق و بد باهام برخورد کرد. نمیخوام این براش جا بیفته که هر برخوردی با من بکنه من هیچی نمیگم و بعدش انگار نه انگار!