الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره درسته عزيزم من فكر كردم از اون چدنهاست كه داخلش تفلون بود از اونهاست اخه موقع جهاز من فقط همون م ...
نع عزيزم يه سرويس تفلونم دارم
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
به نظر من بهترین و مناسبترین سری جدید تفال فرانسه است.استیل هم چند تا قابلمه داشته باشید.اما واقعا تفال عالیه.فقط درپوشش حتما دریچه بخار داشته باشه.سوراخ منظورم نیست سری رد نوبل و پریما فکر کنم دریچه دارند.برنج داخل این قابلمه ها عالی میشه برای دم کشیدن دریچه بخارشو باز بزارید.من که خیلی خیلی راضیم
من خیلی خوشم نمیاد..مس هم خیلی نگرفتم... چیه بابا بلاخره مادرشوهر باید بیاد نیششو بزنه و بره حالا تو میخوای بهترین جهیزیه هم بیار میگه چرا ایجاش کم بود😜😜😜😝
معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون... صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑