2777
2789

من كه جهازم و يازده سال پيش خريدم اون زمان تنوع گرانيتي و سراميكي نبودش مامانم برام يه سرويس چدن و يه سرويس تفلون گرفت چندتا تيكه هم مس از اون مدل قديميها كه كلفت بود گرفتن منكه خيلي راضيم سالي يه بار ميدم سفيد ميكنند

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزدلم من يه سرويس كاااامل چدن دارم يه سرويس معمولي تفلون يه سرويس ١٠ تيكه ي مس💜

داري جهاز ميگيري ؟چرا چدن گرفتي گرانيت كه بهتره من همه مدل قابلمه داشتم گرانيت رو خيلي خوشم اومدش

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

یه قابلمه مسی بگیر با یه میوه خوری حتماً حتماً اینارو داشته باش

برای درست کردن به خصوص قیمه خوشمزه 

خوش رنگ شدن غذا به خصوص مربا 

بعضی ظرفاش زیباییه خاصی داره...من نمک پاشش هم گرفتم بامزه ان😅😅

جا دستمالی کوچولوش شصت هزار بود از اینایی که چهارتا دستمالو نگه میدارن نمیدونم میدونی یا ن..که سر میز میذارن... خیلییی مس گرون شده😐😐😐

اگه مث من کرمونی نیستی خیلی مس نگیر 😁😁

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
کلشو سفید کنن یا فقط داخلشو؟

فقط داخلش رو خورشت و مرغ و اينطور غذاها عاليه توش من تقريبا همه چي درست ميكنم توش حتي لوبيا پلو هم گذاشتم يا دلمه و كوفته من كه خيلي ازشون استفاده ميكنم 

داري جهاز ميگيري ؟چرا چدن گرفتي گرانيت كه بهتره من همه مدل قابلمه داشتم گرانيت رو خيلي خوشم اومدش

بعله عزيزم😊

جنس داخليشون گرانيته روكش بيرونش چدنخ

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
فقط داخلش رو خورشت و مرغ و اينطور غذاها عاليه توش من تقريبا همه چي درست ميكنم توش حتي لوبيا پلو هم گ ...

بعضیا میگن برنج رو نمیشه توش خوب درست کرد درسته؟؟ شما امتحان کردین؟؟؟ کته چطور؟

عزیزم چدن مشکی بگیر یا چدن گرانیت بگیر اصلا سراغ سرامیک سفید نرو من کار همسرم لوازم خانگیه الانم که چدن سنگی اومده البته اینا همه نام تجاریه ولی به نظر همسر من که توی این کاره چدن مشکی کف زنبوری بهترینه مخصوصا اگه گیرت بیاد مارک بلاژیو