2777
2789
الان رفتم گوشش دادم،عاااالی بود گریم گرفت😔

آره....منم تجربه تلخی که تو رابطه دو نفرم یکی دیگه اومد شد سه نفره.....کارم شد گریه و آر کردنم با همون آهنگ

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
اره اهنگاش حرف ندارن ولي نميدونم سليقه ها چطور انقد تغيير كرده  باورت ميشه هيچكدوم از اين اهنگ ...

منم هیچکدومشو نشنیده بودمممم 

نمیدونمممم واقعا سلیقه ها چرا انقد عوض شده میدونی حالا اینا که خوبه اینایی که رپ اینا گوش میدن اصن واسه من قابل درک نیست اصن ننیتونم رپ گک کنم. خداییش آهنگای هایده یا داریوش رو یه تار موی گندیدشونو به صدتا آهنگای امروزی نمیدم خدایی کار موسیقی و شعر و تنظیم و اینا همه درجه یکککک 

اما الان واقعا یه مشت خواننده ی جعلی اومدن که خیلیم طرفدار دارن رپ رو که دیگه نگو اصن !!!!!!!

چه در دل من چه در سر تو من از تو رسیدم به باور تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچکدومشو نشنیده بودمممم  نمیدونمممم واقعا سلیقه ها چرا انقد عوض شده میدونی حالا اینا که خ ...

چيزي از موسيقي تو كشور ما نمونده متاسفانه 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم