2777
2789
عنوان

بهترین شب زندگیم بعد مدت ها+عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 104 پست

ای جووونم نازی 🤗😍😘

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
اومدید خونه چی شد؟؟؟

😂😂😂😉😉😉

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدید خونه چی شد؟؟؟

رفتن تو رخت خواب😅

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

از خوشحاليتون خوشحالم😍

ما خانوماي ايراني مسلمون خيلي مظلوم واقع شديم

من از ته دلم خوشحال ميشم اگر يك زن خوشحال باشه

ولي عزيزم اينارو تو قلبت نگه دار

چشم نظر همه جا هست

یعنی فقط غم و غصه مردم به ما مربوطه؟ من که عاشق اینجور تاپیکام اصلا امید به زندگی رو تو آدم بالا م ...

هوووف دلت خوشه ها

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
بزرگترین دریاچه ایران کدومه؟؟؟؟؟؟    

خزر 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
هدفت واسه تمیز کردن خونه فوق العاده بود

قربونت

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•