2777
2789
عنوان

خانمهاى با تجربه كمك كنين

69 بازدید | 14 پست

سلام دارم دق ميكنم 

همسرم از وقتى بچه دار شديم خيلى به من كم توجه شده اصلا يه جورايى رفتارش تحقير كننده است به من فقط به عنوان مادر بچه نگاه ميكنه بهش شير بدم و مواظبش باشم  اجازه نميده بعد از تموم شدن مرخصى برگردم سر كارم ميگه وظيفه اصلى تو بچه داريه

با خانوداه ام هم خيلى سرد رفتار ميكنه به خدا الان كه دارم مينويسم دارم اشك ميريزم دلم ميخواد فرياد بزنم دلم ميخواد بميرم تنها علت تحمل كردنم دخترمه

همسرم خيلى منو كوچيك ميبينه اصلا براش اهميت ندارم قبل از بچه دار شدنم هم همين بود ولى الان بد تر شده

ببخشين ميگم ولى از نظر جنسى هم خيلى خيلى سرده 

اگه من پيش قدم نشم حتى هفته اى يه بوس هم نميكنه منو

به خدا دارم دق ميكنم چه كار كنم به نظرتون 

يه دفعه هم باهاش صحبت كردم ولى ميگه اينها سوسول بازيه 

بيشن خونه بچه ات رو بزرگ كن و بس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه چيز ديگه مثلا از اول حاملگى تا الان كه دخترم نه ماهشه منو از خوردن فست فود و نوشابه محروم كرده فقط به خاطر بچه

ميريم بيرون واسه خودش نوشابه ميگيره واسه من دوغ بدون اين كه نظر منو بپرسه 

منظورم اين نيست كه فست فود ونوشابه ميخوام منظورم اينه كه اصلا براش مهم نيست كه من چى دوس دارم هرچى كه اون تشخيص بده همون خوبه

از كجا بايد تهيه كنم؟

میخوای اگه ایمیل داری ادرس ایمیلت رو تو پی وی بذار از ایمیلهاش برات بفرستم خودش هم ادرس داده برای خرید...اصلا عضو شو ببین کدوم سیدیش دقیقا به دردت میخوره

نه عزيز ايميل ندارم

ببین من از یه سایت باهاش اشنا شدم تقریبا یه شب در میون ایمیل میفرسته و راجع به مسائل ازدواج و مشکلات و اینا یه مبحثی میذاره...حالا بذار ببینم میشه لینکش رو اینجا بذارم خواستی یه ایمیل میسازی کاری نداره که الان با لین گوشیا

اگر 

تغییر کردن مردان پس از ازدواج، مبحث طولانی و پیچیده ای است و 

برای آشنایی با این دوره ی من و یادگیری تکنیک های پیشرفته تر، اینجا کلیک کنید.

همراه همیشگی شما

مهدی 

پی نوشت سوم: پس از خرید هر محصولی از سایت ، شما  30  روز فرصت دارید تا آن را بیازمایید. اگر به هر دلیل از سفارش خود راضی نبودید، محصول ارسال شده را در شرایطی سالم و قابل استفاده برایمان پس بفرستید تا وجه پرداختی شما مسترد شود.

پی نوشت چهارم: برای تماس با ما از ایمیلMehdi@AsheghiAzNo.com استفاده کنید.

پی نوشت پنجم: پیش از تماس با ما، صفحه ی"سوالات متداول" را چک کنید. احتمالا پاسخ سوال خود را آنجا خواهید یافت.