2777
2789

تاپيك زدم كسي نيومد مجبور شدم حذف كنم

تو سونو ضخامت اندومتر منو زده ١٥ كه دكتر سونو گفت زياده بچه ها شما تجربه اي داريد در اين مورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ضخامت اندومتر واسه دوره۱۱تا ۱۷پریودی باید بین ۶تا ۱۰باشه. شما با قرص ال دی درمون میشی فک کنم برو دکتر . ولی کورتاژ لازم نیس. شاید تو دوره پریودی دارچین یا چیزای هورمونی زیاد استفاده کردین که ضخامتش زیاد شده

ببین عزیزم ضخامت اندومتر واسه دوره۱۱تا ۱۷پریودی باید بین ۶تا ۱۰باشه. شما با قرص ال دی درمون میشی فک ...

بله پارسال براي لاغري زياد دارجين مصرف كردم از اون به بعد تا دو ماه اينجوري بودم

الانم تقريبا تو شير و چاي سبز ميريزم

ببین عزیزم ضخامت اندومتر واسه دوره۱۱تا ۱۷پریودی باید بین ۶تا ۱۰باشه. شما با قرص ال دی درمون میشی فک ...

مرسي دوست خوبم 

اميدوارم واقعا بخاطر اين قضيه باشه 

شما از كجا متوجه شديد كه  از دارچين ممكنه باشه؟؟

شما خودتون تجربه همچين چيزي  رو داريد؟؟؟

مرسي دوست خوبم  اميدوارم واقعا بخاطر اين قضيه باشه  شما از كجا متوجه شديد كه  از دا ...

من خودم درگیر اقدام واسه بارداری هستم در این مورد زیاد مطالعه کردم. اینو از قبل میدونستم که دارچین زعفرون و هر جور داروی گیاهیو نباید اصلن تو دوره پریودی بخوری چون اینا همشون هورمونین. چای سبز هم فک کنم هورمونیه. چون ضخامت اندومتر رو زیاد میکنن. شما فقط رژیم غذاییتو رعایت کن. خام گیاهخوار شو یه مدت. سرخ کردنیو بزار کنار. مطمعنم درمون میشی . چون حتی با ضخامت ۲۰رو هم نمیگن سرطان. واقعن اون رادیولوژییته چه ادم بیشعوری بوده. استرس رو هم بزار کنار. پیاده روی کن تا وزنت بیاد پایین