2777
2789
عنوان

بیکاری همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
اینا که خیلی خوبه. شاید شوهرت یه مدت بیکار بوده بهش خوش گذشته حالا سختشه تن به کار بده.

آره خیلی خوب بود ، باباش گفت اومدی بیرون دیگه خونه من نیا ، همه از دستش ناراحت هستن ، اینارو باباش با پارتی جورکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم از این میسوزه جاهایی که کار میکرد عالی بود مثلا بانک پارسیان ، اوقاف 

پس یعنی توان کارِ خوب پیداکردن داره و این عالیه👌

تو باید اون روزهایی که مشغول کار هست عادی برخورد نکنی و مدام تعریف و تمجید کنی ازش تا تشویق به موندن بشه و اصلا حتی فکرِ استعفا نکنه

آره خیلی خوب بود ، باباش گفت اومدی بیرون دیگه خونه من نیا ، همه از دستش ناراحت هستن ، اینارو باباش ب ...

شوهرت تنبل شده. واگرنه تو این وانفسای کار باید از خداش باشه.

قهر نرو ولی برخلاف نظر دوستان لی لی هم به لالاش نذار. پدرش کار درستی میکنه راهش نده ابروی اونم برده.

تو هم کوتاه نیا دست بذار رو نقاط ضعفش. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

خب خوبه خداروشکرشما خونه داری ما ک مستاجر یایه بچه اقا مثل همسر شماست کار دکتر مهندسی میخواد ک زیاد اذیت نشه الان از برج دو تا الان حقوق نیورده کارشونم ی هفته کاره یه هفته مرخصی اجباری با اینه شغل خوب بادرامد خوب براش هست نمیره هرجایم میره  ایراد میگیره بهونه میگیره ک سخته دوره سروصداش زیاده حالا شما فکر کن مستلجر باشی با بچه کوچیک قسط بانکم داشته باشه اقام ککش نمیگزه منم هرروزش دعوا دارم باهاش 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
پس یعنی توان کارِ خوب پیداکردن داره و این عالیه👌 تو باید اون روزهایی که مشغول کار هست عادی برخورد ...

باور کنید اینقدر ازش تعریف میکردم حد نداشت ،ولی اخلاقش طوریه چیزی رو نخواددیگه نمیخواد

همسر من شغل ثابت داره ولی نیاز داشتیم یه شغل دیگه بره بعد از ظهر ها...مثل همسر شما هر کاری میرفت بهانه میاورد میومد بیرون.ولی من پشتش وایسادم کمکش کردم تا اخرش کاری رو پیدا کرد که دوس داره الانم با عشق میره سرکارش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من یه جوونم

کار بد گیر میاد

منظورم کار خوب و موندگاره

اکثر جاها کارا ادم رو برای خیلی ببخشید ولی حمالی میخان

به شوهرت حق بده یکم این شماره یک

و دو اینکه خودتم حق داری

شوهرتون وقتی اومده خاستگاری شما ینی خاهان شماس پس ینی باید بتونه تموم نیاز های شما رو ک یکیش هم نیاز به زندگی راحت و درامد هست برطرف کنه

اینجوری بش نباید میگفتی و نباید غرورشو میشکوندی من خودم یه مرد هستم وقتی خانومم بهم بگه نمیتونی پشت من باشی غرورم خورد میشه و این ینی شکست برای یه مرد

یکم تند رفتی قبول کن

ولی میتونسی از روش مسالمت امیز و اروم باش بیای جلو و باش حرف بزنی

بشین کنارش با محبت و شرایط زندگی رو بگو

بگو تو شوهر منی و امید من به تو هستش

بگو تو نباید از این شاخه به اون شاخه بپری نباید وسط یه کار جا بزنی باید تا تهش بری حتی اگ شده بخاطر من و بچه ک قراره در اینده بیاد تا اونم زندگی خوبی داشته باشه

فقط این حرفا رو با محبت و اروم بش بزن

خودتونم فکر کنید و بش اضافه کنید

و اخرین مورد

هیچ وقت غرور یه مرد رو لطمه دار نکنید

عزیزم ببخشیدا ولی متنفففففففرم از همچین مردایی ک اگه باباهاشون نبودن هیچ پخی نبودن و زن گرفتن ک هیییچ از پس بالا کشیدن شلوارشون هم بر نمیان

معیارتون واسه ازدواج پول باباش بود؟؟

مرد اگه مرد باشه پولو از زیر سنگ درمیاره

شوهر من روزی۱۵ساعت کار میکرد دم نمیزد😏آخرشب خوش و خرم میومد خونه با اخلاق و روی باز

حالا مردم خوشی زده زیر دلشون

جانانم  محمدم  
نه خودسره ، میگه تو پول میخوای با این که از کجا دربیاد چیکار داری

این خوب نیست چون زندگی هر دوی شماست. 

یه زن توی فامیل داریم البته اون شوهرش یکم خوش گذران هست و نمی تونه سختی کار را تحمل کنه. شگرد این خانومه اینه که همیشه با وام گرفتن، خرید خونه و ماشین و... شوهرش را در قرض و فشار مالی نگه میداره و اونم مجبوری میره سرکار. البته شرایطشون با شوهر شما فرق داره ولی اگه ملاکشون فقط پول به دست آوردنه ، شما خرج بزار روی دستش ببین عکس العملش چیه...

مرا هزار امید هست....