2777
2789
عنوان

بیکاری همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
من یه جوونم کار بد گیر میاد منظورم کار خوب و موندگاره اکثر جاها کارا ادم رو برای خیلی ببخشید ولی ...

من دو سال با همین قربون صدقه رفتن گذاشتم هی کارش رو عوض کنه ولی بالاخره منم آدمم خسته میشم

عزیزم ببخشیدا ولی متنفففففففرم از همچین مردایی ک اگه باباهاشون نبودن هیچ پخی نبودن و زن گرفتن ک هییی ...

نه والا ملاکم پول نبود پسر خوبی بود ، والا اون موقع تا هشت شب سرکار بود گفتم تا سال اول مشکل نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال با همین قربون صدقه رفتن گذاشتم هی کارش رو عوض کنه ولی بالاخره منم آدمم خسته میشم

میدونم هر کسی آستانه تحملی داره

به نظر من به یه مشاوره مراجعه کن

ولی بازم میگم از معجزه محبت قافل نشو ولی بعضی وقتا هم یکم جدی بودن نیازه

عزيزم من ده ساله زندگيم همينه خودم كار ميكنم و خرجي ميبرم همسرم تا بهش ميگن بالا چشت ابرو قهر ميكنه فرداش سر كار نميره انقدر نرفت كه الان ده سال شده واقعا خودتو نجات بده هر طور شده بفرستش سر كار از هيچ كس پول و كمك نگير تا خيالش به تو گرم نشه  . و هرگز بچه نيار تا روزي كه بره سر كار. من اين سال ها خيلي سختي كشيدم و  جالب اينجاست همسرم از بهترين روزهاي زندگيش تو اين سال ها ياد ميكنه. و از همه قشنگ تر اينكه فكر ميكنه من دنبال پول و ماديات باهاش ازدواج كردم.

سلام به نظرمن الان نه مدرک مهمه نه شغلی دولتی پیدا میشه بهتره همسرتون رو ترغیب کنید بره آموزشگاه فنی و حرفه ای یه مهارت یاد بگیره من یه آموزشگاه توپ تو شیراز میشناسم مهارت یاد میدن مثل تعمیر اسپلیت و پکیج و یخچال و کلا چیزای فنی و مهندسی با مدرک بین المللی بعدم خودشون معرفی به کار میکنن. خوابگاه هم برا شهرستانیا دارن. اینقد درامد این کار خوبه که شوهر یکی از آشناهاون گفته بود ماهی ده میلیون میدم یکی از این کارآموزا بفرسید بیاد هیچکس نرفت چون آزاد کار کنن خیلی براشون بهتره. شهوهر من چن سال بیکار بود الان یلی دارآمدش خوب شده...

آموزشگاه هدایت. شیراز خیابان فلسطین. خیابان هدایت غربی پلاک 179. اینم شماره مدیرشه:09164504916 اینم شماره آموزشگاه:07132357117