2777
2789
عنوان

بیکاری همسر

662 بازدید | 37 پست

سلام دوستان به راهنماییتون نیاز دارم.

من سه سال هستش که ازدواج کردم، سال اول هیچ مشکلی نداشتیم(پدرهمسرم بهمون خونه داده )  همسرم سرکار بود تا این که تعدیل نیرو کردن و ایشون بیکار شد ، از اون موقع هرجا میره سرکار دو سه ماه بیشتر نمیمونه ، هی بهونه میگیره که اضافه کارش زیاده ، حقوقش کمه ، راهش دوره  بهونه های الکی و جالبه که خودش استعفا میده میاد بیرون ، امروز باز این اتفاق افتاد که باعث شد دعوا کنیم ، گفتم تو نمی تونی پشت من باشی من با این وضع کاری تو آینده ندارم تا تکلیف شغلت هم معلوم نشه اصلا بچه دار نمیشم ، دیگه خسته شدم دلم میخواد قهر کنم برم خونه مامانم ، به نظر تون این مرد آینده داره؟

ایشون شغل دلخواهشونو پیدا نمیکنن

زندگی هم منتظر نمی مونه شغل دلخواه پیدا شه😞

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو که اگه باهاش باشی گشنه میمونی این ادم مسئولیت پذیرنیست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

گناه داره باهاش بحرف .چرا یه تقی به توقی میخوره میرین خونه مامانتون.بگو تواین وضع بی پولی گرونی نمیشه که چیکار کنین پیشش باش تو باید پشتش باشی روحیه بدی بره سرکار دعوا نکن لج میکنه اصلا نمیره

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

عزیزم ولی تصمیمت درسته به نظرم باهاشون راه بیا ولی اصلابچه نیار خودتون میتونید کم بخورید گرد بخوابید ولی بچه نه

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

ببین باهاش با ارامش حرف بزن بهش بگو نیاز به پشتوانه ش داری خودتو پشتش نشون بده طلبکار نشون نده 

بهش القا کن که میتونه هرچند شرایط کاریش سخت باشه اما مرده و باید خانواده ش رو تامین کنه 

البته خیلی مثبت پیش برو 

قهرم بری نمیدونم کارساز باشه یا نه اما باعث میشه لوث بشه کارت و در مواقع حساس دیگه جواب نده 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دلم از این میسوزه جاهایی که کار میکرد عالی بود مثلا بانک پارسیان ، اوقاف 

اینا که خیلی خوبه.

شاید شوهرت یه مدت بیکار بوده بهش خوش گذشته حالا سختشه تن به کار بده.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.