2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دستشون

444 بازدید | 65 پست

خانواده شوهرم من باردارم هربار شوهرم میبینن میگن فلانی اصلا راه نمیره اصلا کار نمیکنه من ماه ششم بارداریمه انتظار دارن برم خونشون بشور بساب کنم کاراشون کنم اینجوری رو مخ شوهرمن که اره اگه نکنه اگه نره زایمان سخت میشه ال میشه بل میشه 😢😢دیگه واقعا خسته شدم

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

چی بگم به شوهرم که بدونه اصلا به اونا مربوط نیس درضمن انقدر سیاست هستن که خدامیدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیکاری بریز دور این حرفها رو. محلشون نده. چه پرتوقع هسن. منم جاریام انتظار داشتن توی بارداری مثل اونا خونه پدرشوهر رو رتق و فتق کنم و دیگ بزرگ بزارم بار. منم محل نمی دادم بهشون. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
تحویل نگیر . به روی خودت نیار اصلااا

اخه شوهرم با من بحث میکنه که هرروز برم خونه مادرش هم راه میرم اینجوری هم کار میکنم اونام به هدفشون میرسن 

بگو من میخوام زایمان کنم شما دلت نسوزه بذار سختم باشه نمیخواد دلسوزی کنید حالا اگه دختر خودش بود&nbs ...

بخدا دختر خودش باردار بودمن نامزد بودم نمیزاشتن خونه رو جارو کنه من با اینکه نامزد بودم جارو میکردم😢

نشنیده بگیر اینجور خودتم اذیت نمیشی با حرفاشون بذار برا خودشون بگن 

شوهر چیکارکنم

وای بیکاری بریز دور این حرفها رو. محلشون نده. چه پرتوقع هسن. منم جاریام انتظار داشتن توی بارداری مثل ...

اصلا زبون ندارم نمیتونم جلوشون چیزی بگم انقد با سیاست حرف میگن به شوهرم که میاد بهم میگه واقعا میمونم چی جواب بدم

اخه شوهرم با من بحث میکنه که هرروز برم خونه مادرش هم راه میرم اینجوری هم کار میکنم اونام به هدفشون م ...

ببین من حرفتو قبول دارمااا ولی راستش من سیاست ندارم فقط سکوت میکنم و لبخند میزنم اصلا هم تحویل نمیگیرم اینطوری هم شوهرت بعد یه مدتی بیخیال میش . به نظر من تحویل نگرعتن بهترین راهکاره 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
ببین من حرفتو قبول دارمااا ولی راستش من سیاست ندارم فقط سکوت میکنم و لبخند میزنم اصلا هم تحویل نمیگی ...

منم همین کارو میکنم ولی بازم میگن کم اوردم بخدا حالا بخوام برم خونه مادر خودم هزارتا دلیل میارن نرم خیلی دلم گرفته😔

اصلا زبون ندارم نمیتونم جلوشون چیزی بگم انقد با سیاست حرف میگن به شوهرم که میاد بهم میگه واقعا میمون ...

شاید هم حقبا اونا باشه ادم گاهی از مادرشوهر میناله در حالی که اگه مادرت بگه حرفشونو قبول میکنی ولی بیخیالی و نشنیده گرفتن بهترین کاره

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
بگو خواهر تو که اینجور کار نمیکرد پس فقط برا من بده خواهر خودشو مثال بزن براش

اصلا گردن نمیگیرن که میگم انقد سیاست دارن شوهر منم ساده خنگ جلوش کار میکردن نبودنی من نوکر بودم