2777
2789

بچه ها من خودم اين دوتا كارو انجام دادم ، دو ماه بعد باردار شدم

تابلوي ارزوها:

يه تابلو با عكس ني ني يا هر ارزوي ديگه اي كه داريد درست كنيد

اينجوري كه عكس يه ني ني ماماني رو روي تابلوتون بچسبونيد و زيرش با تمام جزئياتي كه دوست داريد بنويسيد و از خدا بخواهينش، و از خدا تشكر كنيد كه اين هديه الهي رو بهتون ميبخشه

تابلوتون رو يك جايي جلوي چشم قرار بديد و هر روز نگاهش كنيد و متنش رو با خودتون زمزمه كنيد

راه بعدي كه ميخوام يادتون بدم اينه كه يه بيبي چك كه استفاده كرديد ، خودتون خط دوم رو با يه مدادي كه رنگش شبيه خط اول باشه، پر رنگ كنيد. بزاريدش يه جايي نزديك محل خوابتون ( مثل پاتختي) و هر روز صبح كه از خواب پا شديد نگاهش كنيد و با شادي از خدا تشكر كنيد

شب موقع خواب هم باز نگاهش كنيد و از ته دل به خاطرش خوشحال بشيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اعتقادی ندارم..دختر داییم بیچاره هزارتا راه جذب نی نی روانجام داد ولی نشد  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
یعنی میشه😢😢😢😢😢

ببين دوستم

من وقتي باردار شدم تابلوي ارزوهام رو از رو ديوار برداشتم گذاشتم ته يه كمدي كه كسي نبينتش

بعد دخترم چند ماهه بود كه داشتم اون كمدو تميز ميكردم، يهو تابلو رو ديدم با شوهرم از تعجب و هيجان ميخنديديم، انقدر كه دخترم شبيه عكس تو تابلو بود

عكس رو اون زمان از تو يه مجله بريده بودم

اگه خودتون هم باورش داشته باشین و از ته دلتون بدونین که خدا زودی بهتون میده و انرژی مثبت داشته باشین میشه

این کارایی که استارتر نوشت هم برای کمک به این موضوعه

ولی اگه فقط طوطی وار انجام بدین نتیجه نمیده

قانون جذب ینی همین

چه خوب من الان کتابخونم دارم کتاب قانون جذب رو میخونم واقعا ادم تصورشم میکنه یه احساس عااالی پیدا میکنه همین احساس خوبم در واقع ارتعاشات ما ب کائناته ک جواب میده....ینی هرچی این حسو عمیق درکش کنی قطعا زودتر نتیجه میگیری

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ببين دوستم من وقتي باردار شدم تابلوي ارزوهام رو از رو ديوار برداشتم گذاشتم ته يه كمدي كه كسي نبينتش ...

خوب پس چند تا عکس نی نی خوشگل بزار برم چاپ کنم😍

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
اخه عزیزم من اگه اینکارو کنم هر لحظه یاداوری کنم اینه ی دقم میشه که😭

نه ديگه اينجوري نه

بايد حستون شاد و شكرگزار باشه

نه نگران و نا اميد

كلا از نظر علمي هم استرس و نگراني باعث ترشح هورموني تو بدن ميشه كه جلوي بارداري رو ميگيره