2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام خانما😩😩خانواده شوهر پررو😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 39 پست
کاش مادرشوهرم جونه مرگ بشه شیطان

نفرین نکن،مادرشوهرت بمیره پدرشوهرت آویزون زندگی شما میشه بعد باید مدام بهش سرویس بدی،غذا بپزی واسش ،لباساش را بشوری،بری خونه زندگیشونا جمع کنی،خلاصه حرفت را پس بگیر چون اونطوری بدترت میشه

خدایا شکرت   

ما هم برادر شوهرم 2 تومن ازمون چند سال پیش گرفته ک شوهرم مجرد بوده به روی خودش نمیاره بعد میره هر روز خرید و برای زنش گوشی چند ملیونی میخره ب شوهرم میگم بگو پولمو میخوام میگه من و اون نداریم خجالت میکشه اما اون برادر بزرگ دریغ از یک کمک ولی همه کاراش رو ب شوهرم میگه آی حرص میخورم پررررو همه خودش هم زن عفریطش

تیکر تولد دخترم😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین نکن،مادرشوهرت بمیره پدرشوهرت آویزون زندگی شما میشه بعد باید مدام بهش سرویس بدی،غذا بپزی واسش ، ...

پدرشوهرم ادم خوبیه 

مادرشوهرم شیطانه هفت خطه

انشالله درد بی درمون بگیره

خدایجور بزندش که نفهمه از کجا خورده😤😤😤

خدایا شکرت*
ما هم برادر شوهرم 2 تومن ازمون چند سال پیش گرفته ک شوهرم مجرد بوده به روی خودش نمیاره بعد میره هر رو ...

من همینم نمیتونم به شوهرم بگم که اون پول اولیه را ازش بگیر😠😠😠

خدایا شکرت*
پدرشوهرم ادم خوبیه  مادرشوهرم شیطانه هفت خطه انشالله درد بی درمون بگیره خدایجور بزندش که نفه ...

همیشه پدرشوهرا آدمای خوبی هستن.مادرشوهرا فتنه گرن.ولی در کل نفرین نکن از من گفتن بود،خوب نیست عزیزم.واسه آدمای بی ارزش هم یقه خودتا پاره نکن

خدایا شکرت   

از وقتی اومدیم اینجا همه قبضای برق و آب و گازو ما میدیم ادم زورش میاد انقد صرفه جویی کن از خیلی چیزا که دلت میخاد چشم پوشی کن اونوقت یهو پول قلمبه خرج خانوادش میکنه آدم ناراحت میشه خب

💕💕 زیاد خوب نباش.....داستان میشه💕💕
از وقتی اومدیم اینجا همه قبضای برق و آب و گازو ما میدیم ادم زورش میاد انقد صرفه جویی کن از خیلی چیزا ...

واقعن

منم از این ناراحتم ما تازه ۴ سال بعد ازدواج یه خونه دارشدیم اونم یه خونه قدیمی با صرفه جویی ها من

حالا این برادرشوهره زنشو نیورده خونه براش اماده میکنه با صرفه جویی ها من

برن گم شن خودشو زنشو مامانشو 👊👊👊

خدایا شکرت*
خب چرا نمیتونی بگی بگو من راضی نیستم از شکم من بزنی بره تو جیب داداشت ما خودمون زندگی داریم

این لحن تنده اووو ایطوری بگم برام یه دعوا درست میکنن

میخام یطور نرم بگم نمیدونم چطوری

خدایا شکرت*

میدونی من از چی حرصم میگیره از اینکه برادر شوهرم اگ شام دعوت نباشن پاشو خونشون نمیزاره کاراشونو نمیکنه زنش همه چی بهشون میگه بعد بچه هاش رو رو چشماشون میزارن ولی من خودم از گب نازک تر نگفتم هررررر کاری دارن شوهرم انجام میده هر روز بهشون سر میزنه ولی باز اونا اولویتن من دخترم گرما زده شد یکیشون حالش رو نپرسیدن بعد پریشب پسر جاریم تب کرده پدرررر شوهرم زنگیده ک حالش چطوره بعدش ب دختر من یک سر هم نزدن بهش این تبعیض ها منو میسوزونه ولی من بازهم به روشون نمیارم

تیکر تولد دخترم😍😍
این لحن تنده اووو ایطوری بگم برام یه دعوا درست میکنن میخام یطور نرم بگم نمیدونم چطوری

نمیدونم آخه شناختی رو همسرت ندارم اولش قربون صدقش برو بعد خوبیاش و بگو بعد بگو همیشه همه چی فراهم کردی و اینا که مردا خوششون میاد بعد با زبون نرم بگو راستی داداشت دستش باز نشد و اینا

تیکر تولد دخترم😍😍
میدونی من از چی حرصم میگیره از اینکه برادر شوهرم اگ شام دعوت نباشن پاشو خونشون نمیزاره کاراشونو نمیک ...

خوب تحمل میکنی😤😤

من بخاطر این ۵۰۰ تومن دارم سکته میکنم😩😩

خدایا شکرت*