2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• بزرگی‌تیروئید
  • درد و حساسیت‌ به‌ لمس‌ در غده‌ تیروئید
  • تب‌
  • درد فک‌ یا گوش‌ (گاهی‌ اوقات‌)
  • پرکاری‌ تیرویید (ضربان‌ قلب‌ سریع ‌، عصبی‌ شدن‌ ، لرزش‌ و کاهش‌ وزن‌ سریع‌)
  • اختلال‌ دستگاه‌ ایمنی‌ (به‌ ویژه‌ تیروییدیت‌ هاشیموتو و پس‌ از زایمان‌)
  • ویروس‌های‌ مختلف‌ مثل‌ اوریون‌ و آنفلوانزا
  • عفونت‌ باکتریایی‌ غده‌ تیرویید (نادر)
  • بیماری‌ اخیر مثل‌ سل‌ یا هر عفونتی‌
  • بارداری‌
  • سابقه‌ خانوادگی‌ بیماری‌ تیرویید
  • آزمون‌های‌ تشخیصی‌ می‌توانند شامل‌ بررسی‌های‌ آزمایشگاهی‌ خون ‌، برداشت‌ و اسکن‌ رادیونوکلئید تیروئید و سونوگرافی‌ (بصورت نادر) باشند.

التهاب تیروئید به صورت تحت حاد که تیروئیدیت گرانولوماتو هم گفته می‌شود یک اختلال التهابی غده تیروئید است که معمولاً به‌ دنبال‌ عفونت ویروسی‌ رخ‌ می‌دهد و احتمالا ناشی از عفونت ویروسی است و در 90% موارد ظرف مدت چند ماه بطورکامل برطرف می‌شود. علائم مشخص آن تب و درد گردن (قسمت جلوی) و درد در موقع لمس تیروئید است. ممکن است بیمار علایم پرکاری تیروئید را داشته باشد. 

سپس وضعیت تیروئید بین حالات طبیعی و  نوسان می‌کند و سرانجام طبیعی می‌شود. درمان معمولا داروهای ضد التهابی (NSAIDها) هستند. در صورت شدید بودن علایم دوره کوتاهی از پردنیزون (کورتون) داده می‌شود و در مرحله کم‌کاری تیروئید در

سلام عزیزم بله خوشبختانه رفع شد البته هنوز زیر نظر دکترم

خب به سلامتی میتونم بپرسم چقدر طول کشید ؟ الان واسه من ۶ ماه بیشتر شده که الان سه ماهه اصلا التهابم کم نشده با وجودِ دارو البته باردار هم هستم که تیروییدمم از پرکاری دیگه به کم کاری رسیده که دارم لووتیروکسین میخورم

خب به سلامتی میتونم بپرسم چقدر طول کشید ؟ الان واسه من ۶ ماه بیشتر شده که الان سه ماهه اصلا التهابم ...

سلام ضمن آرزوی سلامتی.منم همین مشکل رو دارم.

ببخشید تیروئید شمامرحله کم کاری رو رد کرده و بهبود پیدا کرده؟

مصرف دارو رو هم قطع کردید؟ علائم رفع شدن

بله عزیزم 

دیگه درد و تپش قلب و علائمی که داشتم رو ندارم و اینکه تو دوره ی کم کاری لووتیروکسین خوردم باید بعد زایمانم میرفتم تست که متاسفانه هنوز نرفتم که ببینم‌کمکاری هم رفع شده یا نه

بله عزیزم  دیگه درد و تپش قلب و علائمی که داشتم رو ندارم و اینکه تو دوره ی کم کاری لووتیروکسین ...

خداروشکر بهبود پیدا کردین_ من کرونا گرفتم و چند ماهه کم کارم قبلا سابقه نداشتم, آنتی بادی هم ندارم.