2777
2789
خداروشکر بهبود پیدا کردین_ من کرونا گرفتم و چند ماهه کم کارم قبلا سابقه نداشتم, آنتی بادی هم ندارم.& ...

مطمئنید کهوالتهاب تیرویید دارین؟ 

التهاب با درد و پرکاری شدید شروع میشه بعد میشه کمکاری و درد هم میره واسه بعصیا کم کاری هم رفع میشه واسه بعضیا کمکاری میمونه

شاخص esr هم میره بالا خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان پیش دکتر رفتین؟

بله رفتم و گفتن عفونت بوده درگیر شده.. ورم و درد گلو  کم بود.اما علائم ناگهانی و شدید چرا ظرف دو سه هفته بروز کرد.

شما چند ماه درگیر  عفونت و کم کاری بودید؟

بله رفتم و گفتن عفونت بوده درگیر شده.. ورم و درد گلو  کم بود.اما علائم ناگهانی و شدید چرا ظرف د ...

من یه دفعه درد گلوم شروع شد واقعا گیج بودم تست دادم پرکاری شدید داشتم چهار ماه پرکاری داشتم بعد شد کمکاری و تاپایان بارداریم بود درست ۹ ماه

ولی درد دیگه از اخر ماه ۵ با خوردن کانل کورتون قطع شد

من یه دفعه درد گلوم شروع شد واقعا گیج بودم تست دادم پرکاری شدید داشتم چهار ماه پرکاری داشتم بعد شد ک ...

منم تب لرز و تعریق شدید و درد گلو گوش(شدید نبود) و سفتی گردن گاهی حس گرما تپش قلب، چهل روزی طول کشید.بعدم که مصرف لووکسین رو شروع کردم و دارم کم کاریو می گذرونم.

منم تب لرز و تعریق شدید و درد گلو گوش(شدید نبود) و سفتی گردن گاهی حس گرما تپش قلب، چهل روزی طول کشید ...

سلام عزیزم میشه بگیدکرونادبعث شد التهاب تیرویید بگیرید؟ برای درمان کرونا چی دادن بهتون ؟ کرونا تون که خوب شد التهابتونم برطرف شد؟ من دو روز سردرد و گردن و کمردرد شدید گرفتم شبش تب کردم فکرکردم کروناس استامیتوفن‌میخورم تبم کنترل میشه و دوباره برمیگرده امروز کخ روز سومه گلودرد و گوش درد گرفتم توو اینه دیدم سمت راست گلوم ورم کرده گفتم از شما علائمتون رو بپرسم.

من سابقه کم کاری هم دارم

سلام عزیزم میشه بگیدکرونادبعث شد التهاب تیرویید بگیرید؟ برای درمان کرونا چی دادن بهتون ؟ کرونا تون ک ...

سلام بله من قبلا سابقه تیروئید نداشتم و نرمال بودم.

ورم نداشتم ولی سفتی گردن با بلع مشکل داشتم، اما ورم گردن از نشانه های معمول التهاب تیروئید هست. درد گوش و گلو و حساسیت و درد گردن و تب لرز طولانی هم از علائمش هست.

شما سریعتر دکتر مراجعه کنید داروهای ضد التهاب میدن و درد ورم تیروئید از بین میرن.نیاز شد آزمایش التهابم بدید.با دارو خوب میشید.

وقت رو تلف نکنید.ان شاالله زود بهبود می کنید

منم تب لرز و تعریق شدید و درد گلو گوش(شدید نبود) و سفتی گردن گاهی حس گرما تپش قلب، چهل روزی طول کشید ...

سلام من بعد از آنفلوآنزا درد گردن و تورم تیرویید و درد گوش دارم طوری که فقط با مسکن قوی آروم میشم و تب و بیحالی هم دارم دکتر برام آز و سونو نوشته یعنی الان تیروییدم پرکار شده یا کم کار ؟ تورم از کم کاریه یا پر کاری؟

سلام من بعد از آنفلوآنزا درد گردن و تورم تیرویید و درد گوش دارم طوری که فقط با مسکن قوی آروم میشم و ...

این بیماری معمولا چندتا دوره داره اولش تیروئید پرکاره و بعد نرمال میشه و کم کار و نرمال