2777
2789
عنوان

الهی گاهی نگاهی...

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 27 پست
عزیزم زندگیه ..... ادما باید کوتاه بیان، وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشه. نحوه ی صحبت کردن هم مهمه.... ...

به من گفت تو بدی منم گفتم تو بدی اونم بهم گفت بی حیا تا اینو گفت قلبم گرفت حتی نتونستم ی کلمه باش حرف بزنم.شاید تقصیر من بود دعوا ولی دعوا انقدر مهم نبود که اینطور حرفایی به من بزنه.

نفسم به نفست بنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

24گلم.

احترام متقابل تو زندگی خیلی مهمه، خیلی....

ولی ب خاطر ی حرف هم نمیشه زندگی رو تموم کرد!

متاسفانه نمیتونم مشورتی بدم،

امیدوارم همه چی درست بشه.

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

ازین ناراحتم دعوایی که من شروع کردم انقدر مهم نبود که بخاطرش تمام حرمتای بینمون بشکنه.خیلی دلم شکستس ...

درک میکنم

نه مجردم.

خوشحالم، یعنی چی؟ چ برداشتی کردی از حرفم؟

گفتی همیشه باید احترام متقابل باشه.شاید وقتی شوهرم بهم گفت تو بدی منم نباید در جوابش میگفتم تو بدی باید از راه دیگه وارد میشدم.خودم باعث شدم هرحرفی بهم بزنه.ازین به بعد میخوام خیلی مغرور باش برخورد کنم.

نفسم به نفست بنده
گفتی همیشه باید احترام متقابل باشه.شاید وقتی شوهرم بهم گفت تو بدی منم نباید در جوابش میگفتم تو بدی ب ...

خیلی مغرور باهاش رفتار نکن،

طوری رفتار کن، ک اون هم از تو یاد بگیره، و ب اشتباهش پی ببره،

گفتی همیشه باید احترام متقابل باشه.شاید وقتی شوهرم بهم گفت تو بدی منم نباید در جوابش میگفتم تو بدی ب ...

باهاش حرف بزن، متاسفانه خیلی از مشکلات ما، از حرف نزدن و لجبازی نشات میگیره، خواسته هاتو با ارامش بهش بگو، و به خواسته هاش احترام بزار