2777
2789
مهم نیست دوستی ندارم معمولا فقط،آشنا هستن بیرون اما تو دانشگاه کار عملی خیلی زیاد داریم و گروه بندی ...

خب دیگه پس براچی ناراحتی دقیقا ، حالا یکمم ادم برا اینکه کارش رو بیفته بگو بخند کنه چیزی ازش کم نمیشه ب نفعشه

اینطوری خوبه

نه واقعا خوب نیست،همه میگن بداخلاقم

ناراحت میشم

ولی خب واقعا با کسی هم حال نمیکنم

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا زیاد با کسی حرف نمیزنن این مدل اشخاص.وقتی هم میخان تفریح کنن میرن روبروی یه منظره وای میستن و شاید دقیقه ها همینطور به اونجا نگاه میکنن و لذت میبرن..افکارشون خیلی عجیبه..گویا طبقه بندی میکنن افکارشون را.حتی میدونن تا چه تایمی مغزشون کشش و همراهی موضوعی را داره.اینا معمولا چند گزینه های شرح حالشون بود...از لحاظ جسمی هم رگای گردن و بیشتر دستا ها برجستگی داره.مخصوصا رگ های منتهی شده به انگشتان.انگشتای کشیده و بلندی هم دارن.هم زنان و هم مردان این شخصیتی.وفادار هستن.ولی اگه از چیزی رنجیده بشن دیگه اصلا اصلا طرف اون موضوع نمیرن.و اما مرموز ترین نکته راجب این تیپ آدما.اگه بخوان از چیزی راحت بشن واقعا توش حرفه ای عمل میکنن حتی اگه به قیمت ضرر واسشون تموم بشه.(مثال میزنم متوجه بشید.فرض کنید تو محل کار از یه شخص همکار احساس خطر کنن.به راحتی حاظرن بخاط  این موضوع َشغل خودشون را ترک کنن و از چیزی هم نمیترسن.و به راحتی مجدد شغل دیگه ای را به دست میارن.)معمولا مدیر و رئیس نمیشن.ولی روابطشون جوری پیش میره که اگه به شخص بغل دستشون کسی داره تو سری میزنه.تو چشمای این شخص که نگاه کنن میگن سلام حالتون خوبه..خیلی ام دچار قضاوت میشن و باعث میشه تعادل مسائل بهم بخوره.ولی واسشون مهم نیست...این چیزایی بود که من اطلاع داشتم از چنین شخصیتایی

معمولا زیاد با کسی حرف نمیزنن این مدل اشخاص.وقتی هم میخان تفریح کنن میرن روبروی یه منظره وای میستن و ...

چقدر جالب میشه لطفا بیشتر بگین

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم