2777
2789
عنوان

طراحی وب سایت هرکی میدونه بیاد🙌

8110 بازدید | 49 پست

کسی از طراحی وب سایت چیزی میدونه خودم کمو بیش اطلاع دارم

درآمدش چجوریه 

میخوام ب صورت حرفه ای یاد بگیرم

ب نظرتون کدوم موسسه خوبه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر دست زیاده سخت درامد باهاش

ما که بلدیم درامد نداره😆😆😆 

عزیزم الان برو برنامه نویسی اپلیکیشن یاد بگیر اگه دنبال درامدی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اینقدر دست زیاده سخت درامد باهاش ما که بلدیم درامد نداره😆😆😆  عزیزم الان برو برنامه ن ...

شما ب صورت حرفه ای بلدی؟ 

چه مدت طول کشید ک یادش بگیری؟

برنانه نویسی اپلیکیشن سخته ؟؟ هیچی در موردش نمیدونم 

ولی میخوام یه رشته لی رو شروع کنم 

و خیلی ام پیشنهاد دادن ک برنامه نویسی اپلیکیشن رو شروع کنم

شما ب صورت حرفه ای بلدی؟  چه مدت طول کشید ک یادش بگیری؟ برنانه نویسی اپلیکیشن سخته ؟؟ هیچی در ...

من کامپیوتر خوندم

برنامه نویسی خب بلد بودم و برا پروژه کارشناسیم یاد گرفتم طراحی وب

ولی خب باید علاقه داشته باشی دیگه

برنامه نویسی برو کلاسای اندروید زیاده الان، به نطرم جداب تر از وب هست برنامه نویسی اندروید

من چون رشته ارشدم هوش مصنوعی هیت زیاد دنبال برنامه نویسی وب نرفتم دیگه چون هدفم یه چیز دیگه س

علاقه ندارم زیاد به برنامه نویسی وب

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مررسییی گلمم😙

ان‌شالله موفق باشی🤗

طراحی سایت در 8 قدم ساده

ممکنه تصور کنید که طراحی سایت کار بسیار سخت و زمان بری هست. امّا آیا می دونستید که با به وجود اومدن تکنولوژی و ابزارهای جدید، کار طراحی وب سایت ساده تر شده؟ در این مقاله قصد داریم به شما آموزش بدیم که چطوری می تونید با طی کردن چند مرحله ساده یک سایت حرفه ای رو طراحی کنید. اگه به دنبال طراحی سایت شرکتی یا طراحی سایت فروشگاهی هستید، این مقاله رو از دست ندید.

https://www.rahnak.com/website-design-in-8-simple-steps/

من کامپیوتر خوندم برنامه نویسی خب بلد بودم و برا پروژه کارشناسیم یاد گرفتم طراحی وب ولی خب باید عل ...

سلام عزیزم شما که گرایشتون هوش مصنوعی بوده یادگیری ماشین یا داده کاوی هم کار کردین؟

سلام عزیزم شما که گرایشتون هوش مصنوعی بوده یادگیری ماشین یا داده کاوی هم کار کردین؟

یادگیری ماشین داشتم 

داده کاوی رو نه😀

عزیزم شما خودتون کد مینوشتین یا از کتابخونه های آماده مثل  sklearn استفاده میکردین؟

وارد سوالای تخصصی نشو😁😁😁

من حامله بودم فقط پاس میکردم درس رو تموم شه بره😂😂😂 یادمه ۱۵ونیم شدم😖😖😖

استادمون پروژه های کوچک میداد

توی یادگیری ماشین زیاد کد نمیزدیم🤔🤔🤔

هر چی ما میخواستیم بپیچونیم تموم بشه

استاده بپیچون تر از ما بود🤣🤣🤣