2777
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 88136 بازدید | 293 پست
شوهرم مدام توی خونه شورت میپوشه اصلا شلوار نمیپوشه... خیلی ببخشید ولی میره دسشویی میاد با شورت خیس خ ...

داشتم نهار میخوردم😷😷😭😭

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

با شورتی که آب ازش میچکه میشینه توی ظرف شویی فین میکنه مددددددام دستش توی دماغشه چند سری بحثمون شده فقط داد و بیداد میکنه 

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم مدام توی خونه شورت میپوشه اصلا شلوار نمیپوشه... خیلی ببخشید ولی میره دسشویی میاد با شورت خیس خ ...

😷😷😷😷😷😷

چه مشکل بزرگی داری 

ای بابا

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ایییییی بزن بکشش اه شورت خیس 😷😷😷😷😷

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

وااايييييي 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

😷😷😷

خب دست خودته دیگه چندبار ک اومد با شلوار خیس نشست پاشو با جارو دستی بزن محکم پشتش و دعواش کن بره لباس بپوشه

جدی باش باهاش

کاری ک مادرش باید تو کودکی باتربیتش میکرد مجبوری الان تو بکنی

خب عزیز من یه چن باری مسخرش کن

یا سریع بعد دسشویی بگو بشین رو پلاستیک 

یا فرش مخصوص پهن کن خودش کم کم میفهمه

بعدشم تو دسشویی دستما بذار خودشو خشک کنه خب دستمال ندارین تو دسشویی

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍