2777
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 88111 بازدید | 293 پست

وای خدا اینکار از خیانت بدتره 😡😡

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو حداقل تو دستشويي خودشو با دستمال خشك كنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
با شورتی که آب ازش میچکه میشینه توی ظرف شویی فین میکنه مددددددام دستش توی دماغشه چند سری بحثمون شده ...

وا مگه تو خودش میشاشه که چکه چکه میکنه😣😣😐😐😐اوق حالم بد شد بندازش دور این شوهروووو

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
لباس زیر براش بعد هرباردسشویی رفتن عوض کنه😁

اتفاقا روزی ده بار شورتشو عوض میکنه ولی بازم همونه ولی همش دستش تو دماغشه آزاااااارم میده

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین
با شورتی که آب ازش میچکه میشینه توی ظرف شویی فین میکنه مددددددام دستش توی دماغشه چند سری بحثمون شده ...

ببخشید سرکاریم؟

مگه ادم به این کثیفی داریم؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))