2777
2789
عنوان

بارداری

183 بازدید | 24 پست

دوستان من تازه ثبت نام کردم توی سایت و یه مشکل خیلی مهم دارم اینکه من عقد هستم و یه مدت دیگه عروسیمه ولی من هیچ علاقه ای به بچه دار شدن ندارم و همسرم جوری نشون داد که شبیه منه عقایدش و با این ذهنیت باهاش ازدواج کردم اما الان نظرشو تغییر داده و شده عاشق بچه! نمیدونم چیکار کنم از یه سمت علاقه ای به طلاق ندارم و از طرفی هییییچ علاقه ای به بچه ندارم جوری  که واقعا متنفرم لطفا بهم کمک کنید آیا کسی هست که شبیه من بوده باشه و بعد ازدواج نظرش تغییر کرده باشه  💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه خبره حالا بگو بزار ازدواج کنیم تا بچه . تا جاییکه سن اجازه میدی بچه دار نشو و نگو بچه دوس نداری بگو میخام باهم خوش باشیم و واسه بچه دار شدن انقدر سال فرصت هست و چشم‌روی هم بزاری تموم میشه .‌همه بچه میخان مخصوصا مرد . احتمالا داره امتحانت میکنه 

خود من هیچ علاقه ای به بچه نداشتم یه مدت بعد ازدواج خودم به همسرم اصرار میکردم بچه دارشیم😑 همونطور ک اون عوض شد تو هم عوض میشی حتی زمان بارداریم هم فک میکردم بعد دنیا اومدن بچه من مثل بقیه مادرا بهش احساس نخواهم داشت اما وقتی دنیا اومد همه چیز تغیییر کرد

راست میگن تا مادر نشی حس مادری رو درک نمیکنی

خب با شوهرت حرف بزن بگو بخاطر اینکه عقایدمون شبیه هم بود قبولت کردم. یعنی نمیتونین سربچه به توافق بر ...

همین الان به خاطر این موضوع قهریم کلا هربار باهاش حرف میزنم میگه بدون بچه بی مصرفی و به درد من نمیخوری! این مدت همش بحث بوده و امروز بهش گفتم میخوام جدا بشم چون واقعا سخت شده برام تحملش،خیلی راحت به خاطر بچه ای که خدا میدونه اصلا بیاد یا نه منو دور میندازه و میگه برم از زندگیش

خود من هیچ علاقه ای به بچه نداشتم یه مدت بعد ازدواج خودم به همسرم اصرار میکردم بچه دارشیم😑 همونطور ...

نمیدونم واقعا اصلا مغزم دیگه کار نمیکنه از بس اذیتم کرده از خودش متنفرم چه برسه بچه‌ش! اونقدر از بچه نفرت دارم و از زایمان که واقعا حد و اندازه نداره😢همش میگم شاید اصلا من مشکلی دارم که اینجوری هستم چون همش بهم میگه تو نرمال نیستی