2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
نمیدونم واقعا اصلا مغزم دیگه کار نمیکنه از بس اذیتم کرده از خودش متنفرم چه برسه بچه‌ش! اونقدر از بچه ...

تا وقتی با خودش روابطت بده بچه نیار

چون اینده ای نداره زندگی ای ک از شوهرت بدت بیاد برای اون بچه

زایمان که چیز مهمی نیست ازش بترسی ولی اگه بهت میگه بدون بچه به درد من نمیخوری شاید جدا شدن بهتر باشه ...

شما بچه دارید؟ زایمان و عوارضش سخته؟ من بچه اصلا دوس ندارم اما از طلاقم میترسم...نمیخوام مجبور شم به بچه دار شدن اما گویا مجبورم باید بین بچه و طلاق یکیو انتخاب کنم...گرچه طلاق راحت تره چون دیگه منم حسی بهش ندارم با رفتاراش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل ازدواج همينطور بودم تا جايي كه از بچه نوزاد و زن باردار چندشم ميشد (لطفا كسي ناراحت نشه از حرفم چون واقعا دستم خودم نيود) و تصميم داشتم هيچوقت بچه دار نشدم ولي بعد از ازدواج بعد از مدتي احساس ميكني يه چيزي توي زندگيت كمه و جاي خالي بچه رو احساس ميكني، بذار روال زندگيت طي بشه و از الان به فكر جدايي و اينا نباش، بوقتش خودتم تمايل پيدا ميكني به داشتن بچه، خوشبخت بشي

اگر دليل ازدواجش بچه دار شدنه و از شما براش بيشتر اهميت داره بهتره كه بيشتر دقت كني و تا رسيدن به نت ...

دقیقا همینه بچه بیشتر براش اهمیت داره جوری که من براش اصلا ارزشی ندارم...خانواده همیشه میگن از بچه بدش می اومده و میگفته نمیخوام زنم بچه بیاره جالبه به خودمم جوری نشون داد که من باورم شد و با این ذهنیت که شبیه همیم باهاش عقد کردم و الان به من میگه بی مصرف بی ارزش یا میگه تو نرمال نیستی به درد نمیخوری و کلی حرفای آزاردهنده...به نظرم واقعا باید بی خیال احساسم بشم و ازش جدا شم...اما قاطی کردم نمیتونم درست تصمیم بگیرم

دقیقا همینه بچه بیشتر براش اهمیت داره جوری که من براش اصلا ارزشی ندارم...خانواده همیشه میگن از بچه ب ...

به نظرم تو هم تمایل نشون بده و بعد ازدواج هی عقب بنداز ااقدامتو بعدشم تا اخر عمرت بدون بچه نمیتونی بمونی که هیچ مردی قبول نمیکنه

خدایا راضیم به رضای تو  بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی   
دقیقا همینه بچه بیشتر براش اهمیت داره جوری که من براش اصلا ارزشی ندارم...خانواده همیشه میگن از بچه ب ...

بنظر من كه با ي مشاور صحبت كنين، بالاخره بحث ي عمر زندگيه نميشه همينطوري تصميم گرفت، شايد براي جفتتون سوتفاهم پيش اومده از حرفاتون 

به نظرم تو هم تمایل نشون بده و بعد ازدواج هی عقب بنداز ااقدامتو بعدشم تا اخر عمرت بدون بچه نمیتونی ب ...

الان ۲۸ سالمه مگه چند سال میشه عقب انداخت☹مخصوصا اینا که توقع دارن تا عروسی کردی بچه دار شی ولی من واقعا نمیتونم یعنی مطمئنم اون بچه بدبخت ترین آدم میشه وقتی مادرش تا این حد ازش نفرت داره

شما بچه دارید؟ زایمان و عوارضش سخته؟ من بچه اصلا دوس ندارم اما از طلاقم میترسم...نمیخوام مجبور شم به ...

من باردارم منم قبل عقد به شوهرم میگفتم تا پنج شیش سال بچه دار نشیم اون همش میگفت حالا تا اون موقع بعدش راضیم کرد الان دوسال از ازدواجمون میگذره ولی مطمین باش بعدا پشیمون میشی چون بدون بچه نمیشه عوارض بارداری هم که من تاحالا چیزی نداشتم زایمانم فقط قبل بارداری ترسناکه الان من همش منتظر اون روزم که دخترمو ببینم اصن به سختیش فکرم نمیکنم فقط درمورد اینکه همسرت دوست داره یا نه بیشتر فکر کن