2777
2789
مادرکر کلااا مارک خوبیه
دقت کن
چرخاش محکم باشه
پشتیش بخوابه
اگه کاور پا داشته باشه برای سرما خیلی خوبه
افتابگیرش خیلی کوچیک نباشه
راحت باز و بسته شه
خلاصه بگم
سبکی خیلیییی فاکتور مهمیه ولی نه اونقدر مه راحتی بچرو فدا کنی
من وقتی. کالسکه خریدم فروشنده به گفت کالسکه های خیلی سبک کمک فنرای خوبی نوارن و بچه ضربه های شدید میخوره
من موزاییک گراکو رو خریدم سبک نیست ولییی واقعا کاراییش عالیه
برو تو سایت koodako یه فیلم برای معرفی کالسکه ای که خریدم داره فاکتورای مهم رو نشون میده
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
.مرسی ملیحه جون...........من از راهنمایی هات تو خرید سیسمونی خیلی استفاده کردم..........میخوام یه چیزی باشه که تک باشه چون کریر نمیخوام بخرم..........الانم متاسفانه جنسای خارجی رو خیلی کم پیش میاد که کالسکه تک بدن همه ست هستن............همین قضیه یه خورده خریدو برام مشکل کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یسنا جون ولی اگه نی نی ات کوچیکه کریر خیلی واجب و کاربردی هست با همون بلند می کنی میزاری تو ماشین و دوباره می زاری تو کالسکه هم خودت راحت می شیبنی تو ماشین هم بچه ات راخته و بغلی نمی شه.

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

http://www.koodakoo.com/fa/outdoors/330-stroller-graco-mosaic-apple.html
برو این لینکه فیلمشو ببین خیلی کمکت میکنه
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
جینجر جون من هنوز نی نیم به دنیا نیومده........ایشالله خرداد ماه به دنیا میاد.......ولی دیدم کریر خیلی سنگینه به درد حمل و نقل نمیخوره برای ماشین خوبه که اونم فکر کنم اگه یه صندلی ماشین از بدو تولد بگیرم بهتر باشه........بازم دوستان با تجربه اگه راهنماییم کنن ممنون میشم......
برو تو سایت نینی ما ninima کالسکه های چیکو داره البته فکر کنم قیمتاش بروز نیست
مک لارن هم کالسکه تک داره
کالسکه منم خیلی خیلییی کاراییش خوبه ولی خب سبک نیست و یکم از عصاییا جاگیرتره
ولی فوق العاده خوش دسته
تک هم میتونی بخری با کریر ستش کنی
یسنا جون کلا سیستم طراحی برای نوزاد با بچه 1 ساله خیلی فرق می کنه. به نظر من اونهایی که یمی گن صندلی ماشین از نوزادی تا بزرگسالی نمی تونه چیز جالبی باشه. و کالسکه عصایی هم به هیچ وجه بدرد نوزاد نمی خوره. من هر دو رو داشتم و دارم هم ست کاریر کالسکه و هم کالسکه عصایی رو کالسکه عصایی کفش فقط یه پارچه نازکه و جلوش هیچ چیزی نداره که بتونه نوزاد رو نگهداره یعنی گارد نداره. کریر درسته سنگینه و من خودم نمی تونستم بلندش کنم ولی همه جا با شوهرم می رفتم و بچه همش اون تو بود . و خیلی امن و مطمئن هست. برای وقتهایی که خودم قرار بود تنها برم آغوشی گرفته بودم.
بازم کسای دیگه بیان ببینم نظر اونها چیه؟

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

بنظر منم برای نوزاد کریر خیلی کاربرد داره . الان که پسرم 15 ماهشه هروقت توی ماشین میخوابه و میخوام از توی صندلی درش بیارم بیدار میشه درصورتیکه وقتی توی کریر بود با همون جابجاش میکردم. گاهی خونه هم که میرسیدم با کریر میزاشتم توی اتاقش تا وقتی بیدار بشه. درسته سنگین بود ولی من که از یکماهگی تا 11 ماهگی استفاده کردم. اگر بچه رو به صندلی نبود و بیرون رو میدید شاید بیشتر هم استفاده میکردم.