2777
2789

یه مسعله ای تو زندگیم هست که خیلی مهمه.خودمم هیچ دخالت و دسترسی ای بهش ندارم.یعنی کاری نیست که خودم بتونم انجامش بدم.

به کس دیگه ای گفتیم که انجامش بده و چندبار تا حالا گره افتاده توش.خیلی برام مهمه که این کار انجام بشه و به نتیجه برسه.

چیکار کنم که حاجت بگیرم و این کارم درست بشه؟کسی میدونه؟لطفا راهنماییم کنیم.حتی اگه شده از این سفره های نذر میندازم.ولی اطلاعاتی ندارم.چجوری حاجت بگیرم؟

دیروز خبرش اومد که باز یه گره افتاده تو کارم.

اینقدر گریه کردم چشام باز نمیشه الان

چیکار کنم من اخه

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟
ذکر بسم الله بگو من هر موقع گفتم حاجتمو گرفتم منم برات دعا می کنم دوستم

چندتا عزیزم؟بیشتر توضیح میدی برام؟

مرسی گلم خیلی لطف میکنی❤❤

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل روز حدیث کسا بخون و مدام صلوات بفرست صلوات سیل مشکلات را ازبین میبره

چشم مرسی گلم

ذکرش اینه :بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

مدتش چهل روزه

روز اول یه تسبیح،روز دوم دوتا،... تا روز چهلم که چهل تا تسبیح میگی

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
ذکرش اینه :بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم مدتش چهل روزه روز اول یه تسبیح،روز ...

مرسی گلم.اگه حاجتمو بگیرم تا اخر عمر دعات میکنم