2777
2789

چه تو محل کار چه توفامیل چه تو دوستام کلا من یه سبک خاصی دارم تو همه چی بعد می بینم بلافاصه همون کاری که من کردم بقیه هم میخوان بکنن خندم می گیره بارها دیدم مقلا من موهامو مشکی کردم بلافاصله دو تا از همکارام مشکی کردن ! یا بلوند کردم همینطور هیچ وقت دنباله رو کسی نیستم همیشه دنبال تنوع هستم ولی کسی به چشمم نمی یاد اصلا حسود نیستم ! ولی از اینکه می بینم اینطوری می کنن ملت تعجب می کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فکر نمیکنه رنگ مو چیز منحصر به فرد و ابداعی نیست؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یه جوری گفتی سبک فکر کردم چه خبره حالا

دیگه رنگ مو و مدل آرایش چیه مگه! منم خیلی وقتا میبینم مثلا دوستم یه رژ خوشرنگ زده شماره و مارکشو میپرسم فرداش میرم میگیرم! و اونام فک نمیکنن سبکشونو دزدیدم!

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

میتونی ازشون شکایت کنی و حتی خسارت بگیری.

مثلا بگی کپی رایت رو رعایت نکردن

شوخی کردم ...

خانمی بده آدم خوش هیکل و خوشگل باشه و مثل یه مانکن همه ازش تقلید کنن

البته قبول دارم یکم خستگی تو تن آدم میمونه(چون میخواسته خاص باشه)ولی خب کاریش نمیشه کرد و بعضی از افراد اهل تقلید هستن

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...