2777
2789
عنوان

واااي باورم نميشه دندونام خيلي سفيد شد😃 +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 5765 بازدید | 90 پست
من خودمم شما رو خودت کار کن توصیه میکنم یه خمیر دندون خوب بخری واس خودت ملتم گمراه نکنی با چرت و پرت ...

اگه دایم باشه بله زرد می‌کنه ولی برای یکبار واقعا سفید کننده است .چون حالت تیزاب و اسیدی داره .با دوبار مسواک زدن اون اندک زردی میره .حالا قرار نیست به جای خمیر دندون از زردچوبه استفاده کنه .

ایکاش  ملایم‌تر نظر بدیم.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني ديگه نميتونم بزنم؟؟  عه چه بددد

مگه نمیگی سفید شده ؟ بسه دیگه .حداکثر ماهی به بار .دایم استفاده کنی معلومه همه جات زرد میشه خخخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مگه نمیگی سفید شده ؟ بسه دیگه .حداکثر ماهی به بار .دایم استفاده کنی معلومه همه جات زرد میشه خخخخ

اره منم تصميم داشتم ماهي يه بار بزنم 

فكر كردم منظورتون اينه كه كلا يه بار بايد زد 

باشه عزيزم حق با شماست

بهترین جوابو دادی آفرین😘

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
اصلا ماسک زردچوبه داریم برای صورت و پوست بدن خیلییییی هم خوب و عالیه، فکر کنم با گلاب و ماست قاطی با ...

چه عالی ممنونم

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
تاپيكو چجوري پاك كنم؟؟

چرا پاک کنی گلم خیلیم خوبه😊

حتی ماسک زردچوبه برای پوست صورتم داریم .اول کمی زرد میشه بعد دوبار شستشو رفع میشه .حالا دندون که سریع زردیش میره

من خودمم شما رو خودت کار کن توصیه میکنم یه خمیر دندون خوب بخری واس خودت ملتم گمراه نکنی با چرت و پرت ...

استاتر درست میگه زردچوبه خاصیت سفید کنندگی داره 

اگر زردچوبه طبیعی باشه اصلا زرد نمیکنه ولی زردچوبه های صنعتی زرد میکنن چندبار بشوره میره

(کلا عربا رسمشونه قبل عروسی عروسو با زردچوبه حمام میکنن چون سفید و شفاف میشه پوستشون)

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸
عزیزم منم مث بقیه نظرمو دادم یعده مخالف یه عده ام موافق دلیل نمیشه بگن دعوا داری یا از تاپیک برو بیر ...

یه کوچولو نظرت تند بودااا برخلاف دل نرمت  .