2777
2789
عنوان

مادرانه

187 بازدید | 15 پست

یادته روزای اولی که فهمیدی بارداری؟

چقدر ذوق داشتیو دلت می خواست بچه رو طوری بزرگ کنی که آب تو دلش تکون نخوره.

چقدر شاکر خدا بودی که بارداریو یه کوچولوی دوست داشتنی داره وارد زندگیت میشه.

الانم که بچت دو سه ساله شده همون مادر باعشق باشو باهاش کلی مهربون باش .

یادت باشه اون کوچولو همه چیزو همه کسش تویی و اگه تو حالت خوب باشه حال اونم خوبه .

مبادا باهاش تندی کنیو اونو برنجونی.

زندگی ها سخت شده همه می دونیم و همه درگیرشیم . اما بچه باید بچگی شو کنه . همونطور که ما بچگی هامون خوش بودیم.

خواهر من . دوست من . برای بچت . مادرانه مادر باش

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

8ماهشه میخواد دندون دربیاره فقط گریه میکنه 

اگه تاب خونه نداری یه تاب بگیر به بارفیکس وصل کن این روزا خیلی کمکه . ژل مخصوص درآوردن دندون هم داروخونه فوشی ها دارن به لثه بچه میزنی کمتر اذیت میشه. از بابای بچه هم بخوا این روزا کمک کن. اگه خواهرم داری که عالیه اینجور وقتا

دعام کنید

منم خیلی جیغ جیغ میکنم می میرم براشونا 

امروز فسقلی همش غر غر  می کرد آخر گفتم اگه همش نق بزنی میرم  مامان یکی دیگه میشم طفلی خیلی استرس گرفت همش میگفت مامان سسی نشی بزنمش

من شیعم،حیدر آقامه  
دعام کنید منم خیلی جیغ جیغ میکنم می میرم براشونا  امروز فسقلی همش غر غر  می کرد آخر گفتم ...

من اگه این تاپیک رو زدم یادمه ماها بچگی هامون فقط بچگی کردیم و خوش بودیم و الان خیلی هامون یادمون رفته مادریم و امید بچه ها ماها هستیم و زندگی رو براشون ناخواسته داریم تلخ می کنیم

امشب سر بچم داد زدم بعد بغلش کردم اشتی کردیم.بچه خواهرم امسال میره چهارم گفت خاله تو هم مثه مامانمی اونم مارو کتک میزنه بعدش میاد بغلمون میکنه گریه میکنه گفتم خب شماهم خیلی مادرتون اذیت میکنین گفت نه خاله ما فقط بچه ایم دوس داریم بازی کنیم فضولی کنیم مامانم نبایددعوامون کنه.اصن با حرفاش عذاب وجدان گرفتم که بچمو دعوا کردم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه تاب خونه نداری یه تاب بگیر به بارفیکس وصل کن این روزا خیلی کمکه . ژل مخصوص درآوردن دندون هم دارو ...

نه ندارم منظورت تاب مثه توپارکاست؟خواهردارم عزیزم ولی خودش اینقدرمشغله داره ازطرفی شوهرم شغلش طوریه یک روز درمیون خونه نیس وروزایی هم هس میره دنباله کارای اداریش عملا دست تنهام...

اون ژل که گفتین ضرر نداره واسش؟

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...