2821
2789
عنوان

خانمای گلی ک مغازه دارن

86 بازدید | 6 پست

خانمایی ک مغازه دار هستن تو رو خدا بیاین کمکم کنید راهنمایی میخام. بابدبختی چن تومن پول جور کردم خواستم مغازه بزنم از صفر شروع کنم.. واقعا نیاز دارم بکار.

چه مغازه ای بزنم که سودش خوب باشه برام و چه چیزایی سریعتر فروش میره؟

پولم زیاد نیست میهام از کم شروع کنم. 

خداخیرتون بده کسی ک تجربشو داره کمکم کنه 

میتونید تو خونه در امد زایی کنید بدون داشتن هزینه برای مغازه الان اکثرا کار افرینی در امد بیشتری دار ...

مثلا چ کاری؟ من هنر زیادی بلد نیستم اخه. گفتم یکمی جنسی چیزی بیارم ولی نمیدونم چی بیارم . چکارکنم اخه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا چ کاری؟ من هنر زیادی بلد نیستم اخه. گفتم یکمی جنسی چیزی بیارم ولی نمیدونم چی بیارم . چکار ...

من خودم دسته گل و تاج گل عروس و نامزدی شینیون درست میکنم.سفارش قبول میکنم.کلاس و جایی نرفتم اما خودم یادگرفتم الان بری تو یوتوب یا گوگل سرچ کنی کلی فیلم اموزشی بهت میده.از اون طریق یاد میگیری .ساخت بند عینک .کش مو.حد سر.و تندیس دستوپای کودک بارداری نامزدی .بستگی به شهرتونم داره نمیخواد همه پولتون رو سرمایه گذاری کنید بخش اندکی رو اختصاص بدید به این کار ها.تریکو بافی ساخت سبد و عروسک و سطل زباله و ‌...

یا حوصله تون نمگیره برید خیاطی اموزش ببینید کلی در امد داره .

یا اینکه اریشگری یاد بگیرید به صورت حرفه ای لازم نیس همه چیز اریش گری رو بلد شید فقط یه حرفه از اون مثل میکاپ یا شینیون.ناخن.

من بهتون پیشنهاد میدم شینیون یاد بگیرید به صرفه تره نیاز به وسایل زیاد نداره وقتی یاد گرفتید میتونید در ارایشگاه ها درصدی کار کنید 

2825
2823
2791
2779
2792