2777
2789
عنوان

برای تاخیردر عادت ماهانه چهکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 21 پست
تا وقتی ال دی رو قطع نکردی پریود نمی شی اما اولا با یه ماه هیکل ت به هم نمیریزه اما سینه هات مثل دور ...

خودم هم احساس میکنم ال دی اصن بهم نمیسازه

معده درد خیلی شدیدی دارم خیلی

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی این قرص باعث جلوگیری نمیشه یه وقت رابطه ی بدون جلوگیری نداشته باشی که یه هو دیدی شب اول ماما ...

اره شنیده بودم برای جلوگیری بدرد نمیخورن اصن

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

این روی نی نی سایت بود

نحوه به تاخیر انداختن قاعدگی با قرص LD
قرص LD : https://niniban.com/fa/news/92352 را از روز ۵ تا ۷ دوره خود شروع می کنید. در حالت عادی بعد از مصرف ۲۱ قرص، مصرف قطع شده و به دنبال آن خونریزی شروع می شود و تا زمانی که می خواهید خونریزی به تعویق بیافتد، ادامه می دهید. زمانی که مصرف را قطع کنید طی یک تا دو روز خونریزی در شما شروع خواهد شد.
اگر در روزهای ابتدایی دوره قاعدگی هستید، با یک قرص شروع کنید و اگر لکه بینی پیدا کردید دو قرص مصرف کنید تا لکه بینی تمام شود، پس از پایان لکه بینی دوباره یک قرص تا زمانی که می خواهید خونریزی رخ ندهد.
اگر در روزهای پایانی دوره قاعدگی هستید، چون امکان لکه بینی بالاتر می شود، بهتر است از اول روزی ۲ قرص مصرف کنید و پس از اتمام لکه بینی به روزی یک قرص کاهش دهید. مصرف قرص را تا زمانی که می خواهید خونریزی رخ ندهد، ادامه دهید.

اره شنیده بودم برای جلوگیری بدرد نمیخورن اصن

نه گلم به درد می خوره اما شما دیر اقدام کردید برای همین الان اثر نداره باید یک ماه بیشتر قرص رو مصرف کنی تا اثر کنه البته مسکن و داروی سرماخوردگی هم نخوری