2777
2789
عنوان

برای تاخیردر عادت ماهانه چهکنم؟

2702 بازدید | 21 پست

خانما ٧شهریور عروسیمه

و متاسفانه تو اون روز من پ هستم

دکتررفتم هیچی واسم ننوشت گفت ال دی بخوری کل بدنت بهم میریزه

الانم خودسر ازدیشب دارم ال دی میخورم مجبورا..

شما راهکاری دارین به جز ال دی

ک قطعی بندازه عقب...

امشب معدم خیلی درد میکنه

امکان داره از ال دی باشه؟

و ی سوال دیگه

ال دی رو ازالان بخورم میندازه عقب قطعا؟

دستم ب دامنتون کمکم کنین

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه وقت اگه بهت نسازه چی ؟ ممکنه کلا نظم پریودتو به هم بریزه بعدم مهم نیستش به نظرم که شب عروسی پ باشی 

ممکن بندازدت رو لکه بینی ودردسرش واقعا بیشتره یه وقت میبینی پ 7 روزت شده 10 تا 12 روز لکه بینی

تا وقتی ال دی رو قطع نکردی پریود نمی شی اما اولا با یه ماه هیکل ت به هم نمیریزه اما سینه هات مثل دوران پریود سفت و حساس میشه نمیشه با لباس کشتی بگیری اما من زمان خودم مارولون می خوردم می گفتن عوارضش کمتره هرچند که افسرده شده بودم باز برو یه ماما رو ببین دکتر الکی پول ویزیت میگیره زود هم می خواد از اتاق بیرون کنه یا برو مرکز بهداشت منطقه تون

من یه قاشق نشاسته ریختم تو آب و خوردم 5روز عقب انداختم. 

یا این که میگن سویق عدس هم خوبه، طرز تهیشو تو نت زده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نخور دختر جون ال دی هزار و یک عارضه داره ک بعدا میفهمی .از الانم شروع ب خوردن کنی پریودت ب تعویق نمی ...

پس چی بخورم؟

از کی بخورم

اخه خیلی اذیتم تو اون وضع روز عروسیم

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

خب نخور مگه عهد بوقه اخه ال دی اصلا خوب نیست عوارضش زیاده من خودم حساب کرده بودم روز عروسیم پری میشدم اما انقدر استرط عروسی و اینارو داشتم از شانسم یه هفته زودتر پری اومد 😑

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤

[QUOTE=66971210]نشاسته بخورم قطعی جواب میده ینی؟[/QUOTE

نمی دونم، رو من که جواب داد. 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...