2777
2789
عنوان

ی نصیحته خواهرانه واسه دوستای گلم

291 بازدید | 16 پست

سلام خانما.راستش دیشب ک داشتم میگشتم تو نی نی سایت دیدم ی خانمی ب اسم دلناز داشت از توجه بیش از حده همسرش ب خانوادش مینالید .خواستم ی ماجرا رو بگم.من مادرشوهرم تنهاست و پدرشوهرم فوت کردن و شوهرم بشدتت وابسته ب مادرشه.اوایلی ک عقد کرده بودیم هرشب ب بهانه ترس ما اونجا بودیمو میخوابیدیم.خلاصه نمیتونستیم ی جا بدونه حضورش بریم یعنی اکه میرفتیم ب شوهرم خوش نمیگذشت و کلا تو فکره مادرش بود.حتی اولین مسافرته دو نفرمون هم ااورد مامانشو و تازه مامانش صندلی جلو و من عقب.اینننقد شعور نداشت ک من تازه ازدواج کردم دوس دارم تنها با همسرم باشم.خلاصه اگه خانواده من دعوت میکردن ناراحت میشد ک چرا مادرشو دعوت نکردن.تا اینکه اومدیم عروسی کنیم منو مجبور کرد دو کوچه اونطرفتر از مادرش بشینم .شب حنابندون همه داشتن شعر میخوندن ک مثلا از فردا عروس دوماد خونه خودشونن ی باره شوهرم گفت ن ما همش همینجاییم.روزای اوله ازدواج ک هر دختری دوس داره خانمه خونه خودش باشه لباس راحت بپوشه ما دائم نفر سومی خونمون بود ب اسم مادر شوهر.ک یا ما باید اونجا میرفتیم یااون میومد.یادم نمیره اومدیم بریم ماه عسل همه قهر کردن ک چرا اونو نبردین.و تمامه راه شوهرم میگف وااای چقد قشنگه اینجا باید دفعه بعد مامانو بیاریم یا زنگ میزد بهش ک دو هفته دیگه میارمت ...اصلا لذت نمیبرد فقط ب اون فکر میکرد و من از درون خورد میشدم۶

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

یکی از دوستای منم دقیق مثل شماست کربلا رفت مسافرت رفت همه جا مادرشوهرش هست باهاشون اون دیگه پذیرفته و کنار اومده باهاش‌.حالا ک دختر کوچک داره میزاره جای مادرشوهرش خودش میره یر کار راضیه البته شوهرشم خیلی دوست داره.از قدیم گفتن دستی رو ک زودت نمیرسه بوسش کن بزار کنار شمام بهتره بپذیرین.

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍

این اوضاع بشدت ادامه داشت تا اینکه ما بنا ب اتفاقی از اونجا رفتیم و خونمون خیلی دورتر شد و شوهرم دیگه هر روز اونجا نبود.الان بعد از ۶ ماه میبینم چقدددد عوض شده دیگه اون تعصبای قبلو نداره.اگه چیزی بگه جواب میده یا مسافرتامونو دوتایی دوست داره.خواستم بگم میشه شرایطو تغییر داد فقط باید صبور بود .دوران عقد دورانه بدیه نمیشه مردو از خود کرد باید صبر ایوب داشته باشید

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

خب عزیزم شما شرایط رو دیدی و عقد کردی باید از خودت بنالی که با ادمی ازدواج کردی به قولی کالای ازدواج نبوده. بعد بیاین بگین مگه قبل ازدواج خودشو نشون داد

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
این اوضاع بشدت ادامه داشت تا اینکه ما بنا ب اتفاقی از اونجا رفتیم و خونمون خیلی دورتر شد و شوهرم دیگ ...

خب خونتون دور شده دیگه مجبوره الان اگر نزدیک بودید باز هم ادامه داشت

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من بدترین نوعه وابستگی ی مرد ب خانوادشو تحمل کردم و بی درکی تمامه خواهر برادراش ک فک نمیکردن من تازه عروسم و اونا بیست سال دارن زندگی میکنن با هم .من هر شب اونجا بودم و باید میخوابیدم چون تنها بود.هدفم این بود ک بگم تا زیره ی سقف نرفتین توقع نداشته باشید از وابستگی هاشون کم کنن باید زمان بدین 

خب خونتون دور شده دیگه مجبوره الان اگر نزدیک بودید باز هم ادامه داشت

نه عزیزم الان همش گوشزد کردم ک ما خانواده دو نفره هستیم خوشیامون دوتاییه ارامش تو خونه خودمونه الان حتی اگه منم بگم زیاد تمایلی نداره بره و ب بقیه میگه برین

من شرایطشو تحمل کردم چون بقوله ی نفر اگه خواستی بدونی شوهرت با تو چ رفتاری میکنه ببین با مادرش چطور برخوردی داره.و دیدم چقد اونو دوس داره و حامیشه بخاطر همین تلاش کردم تا اولویت اولش من بشم