2777
2789
عنوان

بچه ها دلم آشوبه ،تحملش خیلی سخته

748 بازدید | 17 پست

من پنج ساله که ددکیر خیانت شوهرم هستم یعنی همش یه چیزای کوچیکی میدیدم ازش و تا بروش میاوردم سریع میپیچوند من ساده هم باز به خودم شک میکردم خلاصه پنج سال تو جهنم شک و خیانت دست و پا زدم تا اینکه بالاخره تصمیم گرفتم خودم حقیقت رو کشف کنم و انقدر ساده و ابله نباشم 

با گذاشتن شنود تو ماشین و خونه بالاخره به خیانت کثیفش پی بردم هیچ وقت فکرشو نمیکردم تا این حد کثیف باشه وای خدایا قلبم داره از جاش کنده میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا صبرت بده 

خودتو خلاص کن از دستش 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

بدترین جای قضیه اینجاست که فعلا همچنان باید چیزی به روم نیارم تا مدارک بالاتری از اون آشغالا بگیرم تا بتونم به خاک سیاه بکشونمش و کل مهریمو بگیرم 

دستگاه شنود از کجا آوردی؟ من یکی از دوستام میخواست. از کجا خریدی؟

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
پنج سال که شک داشتی بهش چرا الان شوکه شدی؟

خواهر خدا برا دشمن آدمم نیاره 

اما اون لحظه که همه چیزو با گوش خودت بشنوی خیلی فرق داره حس میکنی قلبت داره سوراخ نیشه

فقد میتونم بگم خدا لعنت کنه مرد و زن هرزه رو😑

وقتی یاد حرفا و لوده بازیای شوهرم میفتم که چطور التماس اون هرزه حیوون رو میکرد که بیاد خونش دلم آتیش میگیره دنیا رو سرم خراب میشه

شمارو بخدا دعام کنید قوی باشم خودمو ازین نکبت خلاص کنم شمارو به خدا واسه آرانش قلبم دعا کنید 

حتما از پسش بر میای 😊

خدا کمکت میکنه ،توکلت بخدا باشه 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
خدا بهت صبر بده.من دوبار درگیرش شدم.دقیقا حالت میدونم 

پنج سال منو خر و احمق فرض کرده بود هر بار شک میکردم میگفت تو بیمار روانی هستی خدا شفات بده خیلی حرفای بدی بهم میزد طوری که ضعیفتر از همیشه شدم من روز به روز ضعیفتر با اعتماد به نفس صفر هر روز توهین هر روز تحقیر اونم هر روز دنبال کثافتکاری خودش 

حتی تو خوابمم نمیدیدم انقد فاسد باشه با اینکه همیشه بهش شک داشتم ولی تا این حدشو تصور نمیکردم 

چندروزه خواب و خوراک ندارم یافه نحس و هیکل نجسشم باید تحمل کنم 

وقتی یاد حرفا و لوده بازیای شوهرم میفتم که چطور التماس اون هرزه حیوون رو میکرد که بیاد خونش دلم آتیش ...

لیاقت اون مرد همون هرزه ها هستن 

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊