2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا کمکم میکنه

460 بازدید | 36 پست

از خدا خواستم گناهانی ک داشتم رو موقع زایمانم ببخشه هر روز دارم دعا میکنم و بهش التماس میکنم نخاد منو اون روز پاک کنه همین الان ببخشه همشو نزاره درد بکشم ینی میشه بدون درد زایمان کرد ینی خدا معجزه میکنه برام . خیلی خودمو باختم خیلی روحیه داشتم کلی کلاس رفتم و ورزش کردم کلی دعا کردم ولی بازم وحشت دارم . همه هیجان دارن ببینن بچشون چ شکلیه ولی من اصلا هیچ هیجانی ندارم. خیلی احساس بی پناهی میکنم همه میگن طبیعی خوبه ولی چرا خانوما انقد جیغ میزنن تو زایشگاه کاش نمیرفتم نمیدیدمشون.

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

تو سزارين جيغ نميزنن؟

سزارين هم خيلي درد داره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی

عزیزم

بستگی به قدرت تحمل خودت داره من که اصلاااا جیغ نکشیدم

انشااله که زایمان راحتی داشته باشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دقیقا دعای که از عمق قلب باشه خدا قبول میکنه و توبه رو هم پس شک نکن خدا بزرگ و مهر بان تر از اونی است که ما فکر میکنم  ان شاالله نی نی گلت رو سالم و صحتمند بغل کنی 

خدایا شکرت   

عزیزم خب درد و زور باعث میشه مجبور بشی جیغ بزنی. اتفاقا جیغ زدن کلا برای رد کردن درد خیلی خوبه بهتر از اینه که ادم درد رو تو خودش تحمل کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آخی عزیزم بستگی به قدرت تحمل خودت داره من که اصلاااا جیغ نکشیدم انشااله که زایمان راحتی داشته باش ...

کلا تو همه بیماریها تحمل بالا بوده مخصوصا تو پریودی ک دردهای وحشتناکی داشتم تحملم زیاد بود ولی میگن زایمان فرق داره

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
انقد ک ورزش میکنم پاهام درد میکنه

من تو بارداری اولم جز قدم زدن کاری یا ورزشی نمیکردم زایمانم که خدارو شکر راحت بود این بار هم امیدوارم هستم خدا بخیر با تمام مامان های باردار بگزرونه

خدایا شکرت   

عزیزم💕 به خدا توکل کن و استرس نداشته باش. به خودش بسپر و بگو خدایا تو به همه امور و حال و هوای من آگاهی، حتی از خودم آگاه تر، همه نگرانی هامو میسپارم به تو و بهت اعتماد دارم و مطمئنم هوامو داری

برات دعا کردم که زایمان راحتی داشته باشی🌹

انقد ک ورزش میکنم پاهام درد میکنه

خوب نگران نباش من خودم همه ورزش ها را مرتب انجام می دادم زایمان خیلی خوبی هم داشتم 

آخه این چه دیدیه که خدا از درد کشیدن یه زن خوشش بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.