2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا کمکم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
کلا تو همه بیماریها تحمل بالا بوده مخصوصا تو پریودی ک دردهای وحشتناکی داشتم تحملم زیاد بود ولی میگن ...

خب دردش بیشتره 

ولی اگه تحملت بالا باشه جیغ نمیزنی

البته اینم بگم که ساکت هم نباش چون مثل من ودختر خالم بعد از زایمان سردرد میگیری

ولی الان که زایمان کردم میبینم که همون دردها هم شیرینی خاص خودشو داره اصلا نترس وقتی بعد از درد بچت میاد بغلت خیلی حس خوبیه 

فقط ورزش های قبل از زایمان رو انجام بده اگر هم تونستی مامای همراه بگیر که خیییلی کمکه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنی . ورزش میکردی چند ساعت درد داشتی

من که صبح ساعت 8 دردای اصلیم شروع شد ساعت 4ونیم عصر زایمان کردم

مامای همراه هم داشتم که عالی بود

اما ورزش زیاد نکرده بودم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

توکلت به خدا اون کسی ک این بچه رو تو دلت گزاشته تحمل درد رو هم بهت داده،خداروشکرکن ازش لذت ببر

به خوبیای تولدش فکرکن وقتی میاد چه شکلیه شبیه شماس یا باباش به اینکه همسرت میاد برات دسته گل خریده و شیرینی😍

به چهره خوشحال پدرمادرت ک میان نوشونو ببینن به این چیزای خوب فکرکن و استرس نداشته باش،خواهش میکنم واسه من و کسایی ک منتظرن دعا کن

من خیلی منتظرم و دلم شکسته ازاینکه خدا هنوز صلاح ندونسته بهم بچه بده.

برام دعا کن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
توکلت به خدا اون کسی ک این بچه رو تو دلت گزاشته تحمل درد رو هم بهت داده،خداروشکرکن ازش لذت ببر به خ ...

حتما برا اونایی ک بچه ندارن دعا میکنم انشالا همین ماه ب ارزوی دلت میرسی

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
یسره درد داشتی تا ۴عصر یا بینش اروم میشدی

نه هر پنج دقیقه یکبار درحد 30 ثانیه درد میگرفتم

بعد کم کم دردها شدید تر میشه 

نزدیک زایمان شاید چندثانیه ای یه بار میشه و اون موقع فقط باید زور بزنی😝 و بعد نینی میاد بغلت😍

البته من دردام اولش پنج دقیقه ای یه بار بود ولی شنیدم همه میگن اولش نیم ساعتی یه باره بعد کم کم میشه پنج دقیقه ای یه بار

حتما برا اونایی ک بچه ندارن دعا میکنم انشالا همین ماه ب ارزوی دلت میرسی

برای آرامشتون صلوات فرستادم،انشاءالله به سلامتی و مبارکی زایمان کنین و فرزندتون زیر سایه امام زمان باشن همیشه❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
روزی چند ساعت

روزانه بیست دقیقه  پیاده روی و بیست دقیقه ورزش بارداری 

دید مثبت داشتن هم خیلی مهمه به خودت تلقین کن که یک زن بدنش برای زایمان ساخته شده پس براحتی از پس این کار برمیام و خودت تصور کن که خیلی راحت زایمان می کنی 

روز زایمان هم یک سری حرکت های خاص داره اونها را تمرین کن و سعی کن راه بری چون درد کمتر حس می کنی و نیروی جاذبه خودش به پایین امدن بچه کمک می کنه 

و در مورد فرایند زایمان هم مطالعه کن وقتی بدونی زایمان چه مراحلی داره نمی ترسی می دونی هر لحظه تو بدنت چه اتفاقی داره میافته و تو چه واکنشی باید نشون بدی

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

وقتی زور میزنی هم درد داره 

وقتی درد داری باید زور بزنی

من که اینقدر حواسم به این بود که زودتر بچه بیاد اصلا یاد دردا نبودم فقطططط زور

خخخخ

اگه استرس داشته باشی بیشتر اذیت میشی

نگران نباش اصلا اونطوری که میگن سخت نیست 

روزانه بیست دقیقه  پیاده روی و بیست دقیقه ورزش بارداری  دید مثبت داشتن هم خیلی مهمه به خو ...

روزی دوساعت پیاده روی میکنم ۴۰ دقیقه حرکت لگنی ده دقیقه هم رو توپ میپرم. نیم ساعتم چهار دست پا راه میرم . ولی با این وجود دهانه رحمم اصلا باز نیس

برا ارامشم یه صلوات میفرستی