2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا کمکم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
روزی دوساعت پیاده روی میکنم ۴۰ دقیقه حرکت لگنی ده دقیقه هم رو توپ میپرم. نیم ساعتم چهار دست پا راه م ...

حرکت توپ که الان نباید انجام بدی مگه می خوای زایمان زودرس بشی؟

دهانه رحم نزدیک زایمان خودش باز می شه زایمان یه فرایندی داره وقتی که شروع بشه همه مراحل روی روالش می ره جلو 

ورزش زیاد از حد هم خوب نیست

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

حرکت توپ که الان نباید انجام بدی مگه می خوای زایمان زودرس بشی؟ دهانه رحم نزدیک زایمان خودش باز می ش ...

اخه کلاس میرم گفته ماه اخر میشه رو توپ بالا پایین کرد. هفته ۳۹هستم زودرس نمیشه

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی دوساعت پیاده روی میکنم ۴۰ دقیقه حرکت لگنی ده دقیقه هم رو توپ میپرم. نیم ساعتم چهار دست پا راه م ...

چهار دست و پا رفتن مال دو هفته آخر بارداری که اگه سر بچه بالاست بچه تو شکم بچرخه و سرش بیاد به سمت پایین الکی ورزشها را انجام نده

اخه کلاس میرم گفته ماه اخر میشه رو توپ بالا پایین کرد. هفته ۳۹هستم زودرس نمیشه

خوب نگران نباش به نظرم خودم زایمان از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر و راحت تر بود

همراهی که با خودت می بری خیلی مهمه اول که مادرت نباشه بعد هم یک شخص قوی روحیه باشه که کنارش از لحاظ روحی قدرت بگیری

همراه یه مادرها نزدیک زایمان انقدر ترسیده بود که غش کرده بود و پرستارها براش آب قند برده بودن 

اگه همراه مادرت باشه چون تحمل درد کشیدن بچش نداره خیلی استرس به آدم می ده 

خوب نگران نباش به نظرم خودم زایمان از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتر و راحت تر بود همراهی که با ...

من اینجا تک و تنهام تا مامانم اینا بیان زایمان کردم همسرمو میخام ببرم 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
من اینجا تک و تنهام تا مامانم اینا بیان زایمان کردم همسرمو میخام ببرم 

پس از قبل براش یه سری چیزها را بگو و دیگه نگران نباش 

هر وقت درد میاد سراغت به این فکر کن که بزودی بچه نازت بغل می کنی