2777
2789
شاید اخلاقش خوب باشه همه چی که ظاهر نیست.. ازون حرفا بود

نخیر....پسرا همش دنبال رابطن....اون زشتام فقط آپشن زن بودنو دارن....اخلاق کشکه....میگن شما رابطه بده ما عاشقت بشیم

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها.. ممنون واسه اجازتون😁😑

چه اجازه ای .این یه واقعیته نیاز جنسی قبل ازدواج  بنظرمن بارابطه های مختلف بااین واون درست نیست

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
چه اجازه ای .این یه واقعیته نیاز جنسی قبل ازدواج  بنظرمن بارابطه های مختلف بااین واون درست نیست

نیاز جنسی مثل گرسنگیه و باید رفع شه... و سرکوبش فقط اسیبش رو در ابنده نشون میده... چه با خود ارضایی چه با رابطه چه با هرچیز دیگه ای... 

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
بنظرتون اگه دختری با کسی دوست نشده باشه کار درستی کرده یا بدرد نخور، مزایا و معایبش چیه

کار خوبی کرده ولی از یه جایی به بعد ادم حس میکنه به وجود یکی نیاز داره

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

[QUOTE=66962682]کار خوبی کرده ولی از یه جایی به بعد ادم حس میکنه به وجود یکی نیاز داره[/QUOT 

از نظر کار بلد بودن و بلد بودن جنس مخالف به مشکل میخوره؟ منظورم اینکه بی تجربگیش براش مشکل ساز میشه ؟ البته به نظر خودم بستگی به طرف مقابلش داره

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم