2777
2789
عنوان

اعصابم‌خرده

89 بازدید | 8 پست

استرس دارم تو دلم یجوریه خواب وخوراک ندارم چند روز دیگه میرم خونه مادرشوهرم اینا که شهر دیگن اصلا حالم خوب نیس دارم دق میکنم ازشون میترسم که دوباره دعوا نندازن تو زندگیم بخدا تو دلم یجوریه اصلا غذا نمیتونم‌بخورم خوابم ک اصلا زیرچشام سیاه شده صورتم خسته اس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم با خودم میگفتم این یه آزمایش واسه ثابت کردن خوبیم به خدای خودم و خودم و شوهرمه ....

بعدش سعی میکردن با انرژی مثبت برم تا همه چی برام خوب پیش بیاد

دیگران اگه بد هستن از ناقص بودن عقلشون هست پس شما پیشاپیش ببخش گلم

انسانم آرزوست...

فقط تنها نگرانیم بچمه اخه هربار رفتیم کاری کردن ک شوهرم باهام بداخلاقی کنه بخدا همیشه کارمون به دادگاه میکشه به خانوادم بی احترامی میکنن بعد میگم چرا احترام نمیگیرید میگن شوخی کردیم خیلی ناراحتم بخدا فقط دل نگرانیم بچمه میترسم ازم بگیرنش کاری کنن جداشیم اخه هربار میریم ۱ماه وایمیسیم حرف ی روز دو روز نیس😣

شما سعی کن جوری باشی که هیچکس نتونه ازت خرده بگیره ...

اگه بهت بگم تو جمع من چی میشنوم و فقط لبخند میزنم دهنت وا میمونه...

چون دلم میخواد با بنده ی خدا خوب باشم تا خدا هم همیشه هوامو داشته باشه

انسانم آرزوست...
شما سعی کن جوری باشی که هیچکس نتونه ازت خرده بگیره ... اگه بهت بگم تو جمع من چی میشنوم و فقط لبخند ...

اخه من کاری نمیکنم اونا بی احترامی میکنن اونا نمیزارن همه چی خوب پیش بره