2777
2789
عنوان

ی سوال؟

69 بازدید | 10 پست

اجیا اینبارم رفتم تولیست انتظار؟

میرم بیرون بچه هارو ک میبینم دلم میره،کیاتواقدام بودنوجواب گرفتن؟

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

من دفعه قبل ۲۸ام پریود شدم،هنو پری نشدم.دیگ موندم چیکاکنم یبار سرقت پی میشم دفعه بعد دوماه اینامیکشه؟دیگ اعصابم هیچیو نمیکشه

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که باید رحم اجاره پیدا کنم 😣

منم اینبار میرم دکتر ک بببنم چمه،شوهرمم میفرسم

من که باید رحم اجاره پیدا کنم 😣

عزیزم تبریز یه موسسه هست که کارشون کاملا قانونیه یکی از آشناهای ما از اونجا اقدام کرد خیلی زود جواب گرفت و حالا بچه ش نزدیک یه سال هست 

عزیزم تبریز یه موسسه هست که کارشون کاملا قانونیه یکی از آشناهای ما از اونجا اقدام کرد خیلی زود جواب ...

واسه تهران میخوام عزیزم😍

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
واسه تهران میخوام عزیزم😍

اها خوب موفق باشی عزیزم انشاالله هر چه زودتر جواب بگیری .‌البته مال آشنای ما خودشون مال کوردستان بودن اما رفتن تبریز اونجا کارهاشون و انجام دادن و دیگه بعد ۹ ماه تماس گرفتن که بچه داره بدنیا میاد همونجا تو بیمارستان بچه رو تحویل گرفتن و بقیه پول واریز کردن .انشاالله شما هم موفق باشید

اها خوب موفق باشی عزیزم انشاالله هر چه زودتر جواب بگیری .‌البته مال آشنای ما خودشون مال کوردستان بود ...

آخه عزیزم جنین تهران حتما خانم از کردستان آمده تبریز

اها خوب موفق باشی عزیزم انشاالله هر چه زودتر جواب بگیری .‌البته مال آشنای ما خودشون مال کوردستان بود ...

خوب کسی به نظرت میاد تهران گلم ؟؟