2777
2789
عنوان

مادر شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست
گناهش طرفداری بیجا از خانوادش وقتی خودش با چشمش حسود ی کردن و رفتاراشون میبینه 😟

با بی خیالی همه چی درست میشه استارتر

مطمئنا شوهرت هم تو رو تنها نمیذاشت بره به مامانش سر بزنه اما مردا وقتی حرف مادرشون میشه جلو زنشون جبهه میگیرن، خوبه دیگه تمرین کنی حرفای بیهوده ش رو به روی شوهرت نیاری

من تا چیزی نبینم الکی بدم نمیاد از کسی . بدتر از اون کارش دقتی خبر بچه دار شدنمون بهش دادیم عکس العملش این بود.. ااااااا   اول گفت ااااا بعد گفت مبارکه حتی بلند نشد باهام روبوسی کنه اونم نوه اول نوه پسری انگار از تعجب داشت دق میکرد😐

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂والا دو سال پیش به مادرشوهرم اشتباهی گفته بودن یه بیماری داره تو دلم انقد خوشحال بودم معده مو ...

😃😃😃😃😂

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
وای شماها نمیترسید فردای روز عروستون اینطوری درموردتون صحبت کنه😦

اگه بدجنسی کردیم حق داره در موردمون حرف بزنه ولی ماله ما دست همه رو از پشت بسته 

این حسادت نیست بدجنسی و نفهمی مادرشوهرته

دقیقا 

مادر شوهر و خواهر شوهر من دایم زیر گوش شوهرم مس. خونن ک تنها بیا پیش مون

زنت رو نیار 

بخدا تمام فکرشون آینه ک شوهرم رو بکشونی سمت خودشون 

و مسیر زندگی مون رو هدایت کنن

ولی استارتر عزیز این مسئله ای نبوده ک با دعوا حل بشه 

شما با آرامش و سیاست شوهرت رو سمت خودت بکش

با دعوا فقط شوهرت رو می بری سمت اونا 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

خانوما جالب اینه که همش زنگ میزنه شوهرم آخ پام وای پام درد میکنه ولی لامصب شب عروسی بیشتر عروس و داماد و خواهر و مادر عروس و داماد رقصید   روحیه در حد دختر 18 ساله . اینطوری هم میزنه اعصاب ما رو خراب میکنه

دقیقا  مادر شوهر و خواهر شوهر من دایم زیر گوش شوهرم مس. خونن ک تنها بیا پیش مون زنت رو نیار&n ...

من با آرامش هم رفتم جلو ولی یه ژن تو خون همشون هست که از مادره به ارث بردن . به نظرشون فقط حرف و کارای خودشون درسته و همین

دقیقا  مادر شوهر و خواهر شوهر من دایم زیر گوش شوهرم مس. خونن ک تنها بیا پیش مون زنت رو نیار&n ...

وا

خب اخه چرا شمارو دوست ندارن

خانواده همسر من زنگ میزنن به من میگن حسین رو ولش کن خودت وقتتو اوکی کن با بچه ها بیا دلمون تنگ شده

وا خب اخه چرا شمارو دوست ندارن خانواده همسر من زنگ میزنن به من میگن حسین رو ولش کن خودت وقتتو اوکی ...

مادر منم همینطوره برا عروساش.  این از شانس ماست.  به شوهرم میگم همیشه تو نباید زن میگرفتی باید ور دل ننت مینشستی در کنارش پیر میشدی حتی از محبت کردن شوهرم به من حسادت میکنه  

وا خب اخه چرا شمارو دوست ندارن خانواده همسر من زنگ میزنن به من میگن حسین رو ولش کن خودت وقتتو اوکی ...

مادر شوهر م ی بار گفت مجبور شدم ک پسر رو زن دادم 

چون سن ش می رفت بالا

گفت دوشت داشتم تا آخر عمر مجرد بمونه ک. پیش من باشه 

خواهرش هم جلوی چشمام گفت دوست ندارن جلوی من زنت رو تحویل بگیری

خیلی با من بدن 

شوهرم رو. هم فقط برای کاراشون می. خواهید. وقت حتی ب خود همسرم محبت نمی کنن 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
مادر منم همینطوره برا عروساش.  این از شانس ماست.  به شوهرم میگم همیشه تو نباید زن میگرفتی ...

بهشون درد بگیرید مشکلتون چیه با من آخه

پسرتونو ندزدیدم که 

ی زمانی خودش بود حالام منم هستم هرچی باشم عروستونم  دیگه جزیی از شماهام 

شما که روحیه عروس داری نداشتید خب نگه میداشتید برا خودتون پسرتونو