2777
2789
عنوان

مادر شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست
ای داده بی داد هورمون هات زده بالا اجی چیزی نیس

😄😄 نه به خدا خیلی حرص خوردم آخه دید حال من بده میگه  تنها بیا نمیگه مواظب زنت باش اوووف از دست خانواده شوهر

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
مسئله رو بزرگش میکنید .و شاخ وبرگ بهش میدید ...به نظرم همه مادر شوهرا همینن و شما زیادی حساس نباشید ...

نه والا مادر من یه هفته عروسش نبینه براش گریه میکنه در این حد😐

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید که میپرسم خانواده ی همسرتون یه شهر دیگه ن؟

آره عزیزم

بخدا این مسائل اینقدر مهم نیست که خودتون رو اذیت کنید حالا با رفتار شما شوهرت حتما میره ولی اگه درست رفتار کرده بودی ممکن بود اصلا به حرف مادرش گوش نده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه والا مادر من یه هفته عروسش نبینه براش گریه میکنه در این حد😐

بله .البته همه مث هم که نیستن ولی شما باید اخلاق مادرشوهر رو بدونید و از حرفاش ناراحت نشید .گاهی ما نمیتونیم کاری کنیم که طرف اشتباه نکنه یا اشتباهش رو تکرار نکنه .ولی باید استانه ی تحملمون رو بالا ببریم و سخت نگیریم تا رد شه 

عزیزدلم حق باتوعه مادر شوهرت اصن نباید از همسرت همچین درخواستیو میکرد وقتی حال شما رو میدید که خوب نیستی.ولی از این نظر که گفته تنها بیا حتما نمیخواسته تو به زحمت بیفتی

بخدا این مسائل اینقدر مهم نیست که خودتون رو اذیت کنید حالا با رفتار شما شوهرت حتما میره ولی اگه درست ...

این مسائل عزیزم تو زندگی من ریشه داره. بار اول نیست جریانش مفصله در اون حد شدید حسادت و دخالت داشت که 1 سال و نیم اصن رابطه باهاشون نداشتم حالا هم که بیخیال شدم اونا هنوز دست بردار نیستن 

این مسائل عزیزم تو زندگی من ریشه داره. بار اول نیست جریانش مفصله در اون حد شدید حسادت و دخالت داشت ک ...

نمیدونم شاید. انشاالله که بهترین تصمیم رو برا زندگیتون بگیرین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزدلم حق باتوعه مادر شوهرت اصن نباید از همسرت همچین درخواستیو میکرد وقتی حال شما رو میدید که خوب ن ...

نه عزیزم اگه اینقدر منو دوست داشت چه غمی داشتم 

شوهرم من مدام داره از من دفاع میکنه حق و میده به من ولی من دوست ندارم چون تمام خانوادش باهاش دشمن شد ...

شوهر منم ازم دفاع میکنه حتی بعد که من حالم بد شد زنگ زد به مادرش که چرا گفتی تنها بیا . ولی خون به دلم میکنه تا اینکار کنه بعدم حس میکنم حرف دلش با زبونش یکی نیست به خاطر حال من اینجوری بهش گفته ولی در کل دلش پیش مادر جونشه

مگه مادر شوهر غیر حسود هم داریم؟

😂😂والا

دو سال پیش به مادرشوهرم اشتباهی گفته بودن یه بیماری داره

تو دلم انقد خوشحال بودم معده مو صابون زده بودن که حلواشو افتادیم😕

اولین باره از یکی در این حد متنفرم که هرچی سرش بیاد خوشحالم میکنه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
شوهر منم ازم دفاع میکنه حتی بعد که من حالم بد شد زنگ زد به مادرش که چرا گفتی تنها بیا . ولی خون به د ...

دقیقا افکارت مشابه منه. فکر میکنم اولویتش مادرشه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من