2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکش کنه

ولی تجربه ثابت کرده خواهر شوهرا دو نوعن

یا خودشدن اینقد مشکل دارن که وقت برای سرک کشیدن تو زندگی برادراشون ندارن و سرشون به زندگی خودشونه

یا زندگی تو دستشونه و از سر بیکاری جفت لنگاشون تو زندگی برادراشونه 😂😊😊

چرا چجوره مگه

شوهرش الدنگش واسه خودش میره مسافرت زن و بچه شو که نمیبره

بعد ۱۰ روز اومده خواهرشوهرم بچه رو برده دکتر

اومده غر غر که چرا اینقدر خرج میکنی

واسه دکتر بچه!!!

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
نه بیچاره اصلا اونجوری نیست

فکرمیکنی.. پاش ک وسط بیاد اونجوری نمیشه.. از من گفتن بود.. منکه تصمیم گرفتم دلسوزی برا کسی نکنم یه بار دلم سوخت ضربش خوردم.. خدا خودش بهتر میدونه

فکرمیکنی.. پاش ک وسط بیاد اونجوری نمیشه.. از من گفتن بود.. منکه تصمیم گرفتم دلسوزی برا کسی نکنم یه ب ...

اصلا طرف شوهرمو نگرفته

یکی دو بار حرف بین من و شوهرم شده هیچی نگفته

اصلا یه سری آدما بدشانسن

ازارش به مورچه هم نرسیده

ولی من نمیدونم حکمت خدا چیه

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
وا ...یه جوری میگی انگار از نزدیک میشناسیش😑

نه ولی من خواهرشوهرم خیلی احترام میکردم باور کن ۴روز خونه ما بودن ۱و۲ شب خونه خودشون.. بعدشم پشتم حرف دراوردن. به شوهرم گفتن خونمون هتل ۵ ستاره نیس. دیگه دلم نمیخواد بیاد خونمون... همش دلهره دارم ک نکنه باز بیان.دلم براش میسوخت بیماری سر داره منم مث کلفت خم و راس میشدم حتی دلم نمیومد بگم جاتونو جمع کنیت با شوهرش و بچش ... سفره هم کمکم جمع نمیکرد هی میگفتم مریضه اشکال نداره. حالو روم قیافه میگیره... منم گفتم جهنم ..