2777
2789
اصلا دلت نسوزه. اگه اون بود طرفدار برادرش بود

چرا اینجوررریییددد؟اخه مگ شما میشناسین طرفو یا خدا😐

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
اصلا طرف شوهرمو نگرفته یکی دو بار حرف بین من و شوهرم شده هیچی نگفته اصلا یه سری آدما بدشانسن ازار ...

منم خواهرشوهرم همش طرف منه... ولی چ فایده یواشکی زنگ به شوهرم میزنه میگه زنت گفت توخونه قلیون نکشیت و این حرفا منم از قلیون فراریم. دلم نمیخواد شوهرم قلیونی بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی من خواهرشوهرم خیلی احترام میکردم باور کن ۴روز خونه ما بودن ۱و۲ شب خونه خودشون.. بعدشم پشتم حر ...

خدا خیرت بده...بعضی ها خیلی نمک نشناسن و انسان نیستن حق داری...ولی خب همه رو نمیشه با یه چوب زد..دیگه برای شما هم خداروشکر ثابت شد دیگه خوبی نکنی بهشون وقتی لیاقت ندارن..بدجنس باش 😈

برفی .عضویت سال۹۴
چرا اینجوررریییددد؟اخه مگ شما میشناسین طرفو یا خدا😐

طرف هرکی میخواد باشه. به نظرم نباید برا خونواده شوهر دلسوزی کرد.. من نظر خودم گفتم... من خواهرشوهرم از گل کمتر بهم نگفت ولی احترامش زیاد کردم دلسوزی کردم ضربش خوردم. 

خدا کمکش کنه ولی تجربه ثابت کرده خواهر شوهرا دو نوعن یا خودشدن اینقد مشکل دارن که وقت برای سرک کشی ...

یه چیز متقابلی هم هست اینکه خواهرشوهر دستش تا ارنج عسل کنه بزار دهن عروس اخرش گاز میگیره به استثنا خیلی ها ،چون از نظر عروس خانواده شوهر در هر صورت بد هستن

من اول خواهرشوهر شدم بعد عروس 

ولی دو نوع بالا در مورد من صدق نمیکنه هیچ وقت کاری به عروس نداشتم و نخواهم داشت 

خواهرشوهرای منم اهل دخالت نیستن 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

ایشالا سر هیچکی نیاد

الان خرج خونه شما ماهی چقدره

نزدیک ۱۵ روز نبوده یه بار بچه یه بار خودش رفته دکتر بایه خورده خرج ۳۰۰ کلا خرج کرده بعد میگه چرا خرج میکنی

یعنی شما بچتون مریض میشه دکتر نمیبرید

شوهرتون ۱۵ روز ول میکنه میره شهرستان خونه بابا مامانش

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
خدا خیرت بده...بعضی ها خیلی نمک نشناسن و انسان نیستن حق داری...ولی خب همه رو نمیشه با یه چوب زد..دیگ ...

باورت نمیشه نمیتونم... اصلا زبون ندارم جواب بدم همیشه مقصره من میشم انگار... من خونه خواهر شوهرم ۱۰ دیقه تا ۱۵ دیقه فاصله داره ولی شبا خونمون میموندن.. حموم ک میرفتن یه شامپو کامل تموم میکردن... دخترش ۴ سالشه همش میناله. شوهرش هم قلیونی ... دیگه منم چی میگفتم باز هی گفتم اشکال نداره دوسم داره طرفدارمه. نگو دورمو میگرفت ک خونه خودشون نرن. 

ایشالا سر هیچکی نیاد الان خرج خونه شما ماهی چقدره نزدیک ۱۵ روز نبوده یه بار بچه یه بار خودش رفته د ...

عزیزم تو حرص نخور خدا غیرتی میشه... منم از بس دلسوزوندم تا همیشه بین منو شوهرم اختلاف شد.. الان خداروشکر خوب شدیم خواهرشوهرم با شوهرش مشکل پیدا کرد.. چون من دلم نمیخاس بیان خونمون. اونم شوهرش میگه داداشت از زنش میترسه ... چون شوهرم میگم قلیون نکش از قلیون بدم میاد. چون ما تازه عروسم چندماهه ازدواج کردم به خدا یه بار بعد عروسی دعوتم کرد خواهرشوهرم. ولی همیشه خونم بودن. الانم بدی نکرده ولی خیلی ناراحت شدم یواشکی زنگ شوهرم میزنه بدی منو میگه. 

تازش مادرشوهر خواهرشوهرم منو دیده میگه پشتشو بگیر تا نگن زن داداش نداره قیافه من اینجوری شد  

تازه خودش عروس خالش شده نمیتونه بسازه منکه غریبه هسم دارم خودم باهاشون جور میکنم. والا دلسوزی نمیکنم 

باورت نمیشه نمیتونم... اصلا زبون ندارم جواب بدم همیشه مقصره من میشم انگار... من خونه خواهر شوهرم ۱۰ ...

همین که جواب نمیدی سو استفاده میکنن...چند بار قاطع باش دیگه حساب کار دستشون میاد..صبرم حدی داره عزیزم

برفی .عضویت سال۹۴