2777
2789

بچه ها گریه امانم نمیده چقدر شوهرم بد. یعنی چرا من گیر این آدم افتادم رووزی هزار بار خودمو لعنت میکنم دلم برا این بشر سوخت بهش بله گفتم

چرا؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده??

منم الان انقد از دست نامزدم عصبانیم ک الانه منفجر شم 

بیشعور تا الان منتظر بودم برسه خونه ز بزنه پیش فامیلش بود رسیده خونه گرفته خوابیده الان تازه ج داده خواب بودم چرا اونطوری ح میزنی بخواب فردا ز میزنم؟طلبکارم  هست گردنم درد میکرد حتی براش مهمم نیس راحت رسیده خونه کپیده نگفته ی خر منتظر منه حالا فردام زنگ میزنه لابد میگه خب خوابم برد حالا مگه چیشده درد شده ب دلت 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

امشب تولد دخترم بود چون خونمون کوچیکه دو تا گرفتیم یعنی برا هر خونواده جدا. امشب خونواده من مهمان بودن. بچم داشت کنترلو میزد به تلویزیون مامانم یک کلمه میگه بگیر ازش میگه ولش کن بچه است نمیفهمه مامانم گفت خب ما که میفهمیم بکیر نزنه تلویزیون رو بشکنه. من داتم چای میخوردم دو دقیقه بعد یهو داد میزنه خانوم چرا حواست به بچه نیست میگم حواسم هست میگه نه نیستببین مامانت چی میگه و بعدم از خونه رفت بیرون وای من از صبح دارم کارای تولد میکنم همه پذریراییم عالی اما با یه حرکت شوهرم همه چی به باد رفت بعدم انقدر التماسش کردم تا برا شام اومده

امشب تولد دخترم بود چون خونمون کوچیکه دو تا گرفتیم یعنی برا هر خونواده جدا. امشب خونواده من مهمان بو ...

خب عزیزم مامانت اگه اخلاقش رو میدونه چرا دوبار بهش گفت

بزار بزنه بشکنه فدای سرش، خودش باید بخره دیگه

اخی چ بد

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بخدا خستگی تو تنم موند این همه زحمت کشیدم با یه بچه کوچیک آخرم چی شد. مامانم اومد تو شپزخونه یواشکی گریه کرد. امشب در حد مرگ از شوهرم متنفر شدم ای خدا کاش میمرد من راحت میشدم خدایا چقدر دلم کرفته بخدا اشکام بند نمیاد اصلا از اون لحظه نفهمیدم دیگه مهمونی چی شد

بخدا خستگی تو تنم موند این همه زحمت کشیدم با یه بچه کوچیک آخرم چی شد. مامانم اومد تو شپزخونه یواشکی ...

الهی بمیرم چقدر مادرتون دلش شکسته

خدا به این مردا یه عقلی بده 

از خواب برگشتم به تنهایی💔

وای چه بد. چرا خب خودت همون لحظه نرفتی کنترلو بگیری و بحث رو جمعش کنی؟

شوهر منم از این اخلاقا داره من باید حواسم باشه سریع جمعش کنم که گند نخوره به همه چیز

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....