2777
2789

هفت سالشه   دیروز متوجه شدیم امروز باز دیدیم چند  دونه تو گردنش زده قرمز ن و خارش دارن ولی نه اونقدر که ببینم دائم در حال خاروندنشون باشه  رو بدنش جا جا چند تا میزنه مثلن یهو ردپای میزنه چند تا دونه زده یا رو گردنش میبینی چند تا کنار هم زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت یا اگه قبلش تب و بی حالی داشته میتونه سرخک یا سرخچه هم باشه یه مدته خیلی شایع شدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اگه گزش حشره باشه که معلومه ...ولی دخترم یه شب پا شد زیر چشم و پیشانی دستاش دونه قرمز داشت به همسرم گفتم مثل سری قبل نیست چون پوستش حساس بود چند دفعه پشه زده بود‌

گفت نه همونه

بردم دکتر گفت کهیر زده از حساسیت و ...اگه خوب نشد باید بستری کنی و حواست باشه حمله تنفسی نداشته باشه...

که با دارو خوب شد.

به نظرم دکتر ببرید حتی دکتر عمومی تو کلینیک 

مادرت متوجه نمیشه گزش یا فرق داره؟

اگه گزش حشره باشه که معلومه ...ولی دخترم یه شب پا شد زیر چشم و پیشانی دستاش دونه قرمز داشت به همسرم ...

خودمم چند دونه چند روز پیش رو دستم دیدم ولی هیچ حس خارش نداشتم گفتم ساید چیزی نیش زده   الان دیگه نزدم  فقط همون موقع زدم ولی خواهرم هر روز یه جاش میزنه

خودمم چند دونه چند روز پیش رو دستم دیدم ولی هیچ حس خارش نداشتم گفتم ساید چیزی نیش زده الان دیگه نز ...

راستی یادم رفت بگم دکتر گفت اینا کهیر مهاجره یعنی الان صورتش ممکنه شب رو پاش باشه فرداش رو کمر و بعد دارو دادم یه شبه کلش محو شد و رفتن.

اگه پشه زده باشه بازم حساسیت داره .چون خودمم پشه میزنه تو بدنم پر میشه دکتر گفت یه جا را نیش زده ولی با جریان خون پخش میشه البته بچگی که دکتر رفتم گفته .اگه حساسین رو پوستش جادنزاره یه شربت میده فقط تا سه روز بخوره بعدش اثر نیش میره و اوکی میشه.