2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو تو یه تاپیک با همین مضمون هم گفتم اینجا هم میگم این مسئله برای همه ثابت نیست ، این مسئله به سبک زندگی و شهر محل زندگی بستگی داره 

.یکی که سالی چندبار مسافرت می‌ره ، ماهانه چندین بار رستوران و تفریح و خرید لباس و طلا و ... دارن و مدام مهمون دارن و مهمونی میرن درمقابل با کسی که نهایتش سالی یکی دوبار رستوران می‌ره ، و سالی یکی دوبار خرید لباس و ... داره و رفت و آمد ندارن‌ و شاید چند سال یکبار مسافرت برن یا نه اصلا حقوق مورد نیاز شون قابل مقایسه نیست .

و همینطور باید ببینی تو یه شهر گرون زندگی می‌کنی یا جایی که قیمت‌ها متعادل‌ترن‌ . مثلا هزینه زندگی تو تهران با هزینه زندگی تو شهر مثلا نهاوند قابل مقایسه نیستن با هم و هزینه‌های متفاوتی لازم دارن‌ برای اجاره خونه و خیلی از مسائل دیگه ...

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

انقدری کصخلم که هیچکسو تابحال بخاطر درآمدش یا وضعیت مالیش رد نکردم

یا بخاطر رفتارشون بوده یا حس کردم اونقدرا عاشقم نیست

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

اگر طرف مقابل انسان درستی باشه و جَنَم کار کردن داشته باشه من براش معیار نمی‌ذارم، معیارهای مهم ترین وجود داره، دفت کنید نمیگم بی پولی اشکالی نداره و... ولی معتقدم کسی که جنم کار داشته باشه به درآمد میرسه