2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هم دانشگاعي مني من ول كردم درسم و 😓😓😓بچه و شوهر و ...نشد فقط بگو عصبانيت و خشم و چه طور كنترل كنم و شوهر زود جوش و بددهن كه بچه مونم چشش به ماست 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
چه کار کنم شوهرم تو جمع حواسش به من باشه؟

ما روانشناسا یه چیزیو خوب میدونیم که مردایی که حواسشون تو جمع به خانوم نیست یک دوربین مخفی هستن که تمام حرکات و رفتار خانوم را در جمع زیر نظر دارن.

مرد ها رو تهدید نکن مردت را تمجید کن

چجوری؟

مثلا اگ بگم دوست ندارم یا طلاق میگیرم یا دیگه جوابتو نمیدم براش مهم نیست فرقی براش نمیکنه یا حداقل تو ظاهر اصلا نشون نمیده

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
ما روانشناسا یه چیزیو خوب میدونیم که مردایی که حواسشون تو جمع به خانوم نیست یک دوربین مخفی هستن که ت ...

آنقدر حواسش نیست که میرم کنارش اون پا میشه جاشو عوض میکنه بعد میگه بی منظور بوده یا یهو ظرف غذای منو کشید جلو خودش خورد نفهمید من نخوردم

چجوری؟ مثلا اگ بگم دوست ندارم یا طلاق میگیرم یا دیگه جوابتو نمیدم براش مهم نیست فرقی براش نمیکنه یا ...

شاید انقد این حرف ها رو زدی که دیگ شنیده نمیشن .ما زن ها باید یاد بگیریم حرفایی مثل داری کم کم از چشمم میفتی را وقتی بزنیم که زندگیمون داره میپاشه و این بشه یه تلنگر.که مرد همیشه از این حرف ها بترسه و خودشو جمع و جور کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز