خیلی درمونده شدم..شیرمو که خوب نمیخوره..غذاهم ازبس بازیگوشه خیلی خیلی کم میخوره...همش دارم غصه میخور ...
شیرخشک نمیدی مگه؟؟؟
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم ازاول شیرخودمو خورد ٤ماهگی که دیگه خوب شیرنمیخورد دکترش شیرخشک نوشت براش نخورد..چندتاشیرخشک ...
سلام عزیزم. پسر من بجز ببلاک شیر دیگه ای نمیخوره. البته شیر خوردم رو دوست داره ولی من شاغلم و وقتی خونه نیستم باید شیر خشک بخوره. پسر منم هفته 34 بدنیا اومد و الان یکسال و سه ماهشه. ایکاش اوایا بدنیا اومدنش شیرخشک پره مچور که مخصوص بچه های نارس هست بهش می داد دکتر . خیلی در وزن گیری بچه موثره. الان اگه آلرژی خاصی نداره به غذاش کره اضافه کن. و سوپ با آب قلم و مزه دار . من تو سوپش کمی ترشی ؛ مثلا رب آلوچه اضافه میکنم مزه دار بشه یا لیمو میچکونم.سیب زمینی سرخ شده یک روز درمیون بهش بده و خرما رو توپک کوچولو کن بهش بده بزار خودش بخوره. وموز و تخم مرغ هم یکروز درمیون بده البته اینا چون غذاهای انگشتی هست و ارژی زا و پسر من بهش تمایل داره گفتم بهتون عزیزدلم. پسر منم خیلی بازیگوشه. خدا عزیزتو برات نگهداره.
خداروشکر عزیزم ، چ چیزایی دادی برا وزنش ماشالله خیلی خوب وزن گرفته از تجربت بگو برامون
فداتون. راستش اوایل خیلی نگران بودم. با شیر خودم شیر خشک ببلاک پره مچور هم بهش دادم. البته دکتر تجویز کرد. چون نارس بود بچم. از ماه 6 بهش فرنی و بعد زرده تخم مرغ و بعد هم سوپ ساده. از وقتی یکسالش شد بهش غذای سفره دادم با احتیاط. بدون نمک و فلفل . پسرم به پروتئین گاو آلرژی داشت. نمیتونستم کره بدم. ولی خورشت ها رو میدادم با برنج . تاس کباب . آبگوشت بدون نخود. وقتی آلرژیش برطرف شد تو غذاهاش کره هم اضافه کردم. ماست رو با پودر پسته مخلوط میکنم میدم. 100 گرم پسته کلی میشه. راحت یکماه استفاده میتونی بکنین. سیب زمینی سرخ کرده ولی به اندازه. از پرخوری دادن بچه میترسم. گوشت گوسفندی خیلی خاصیت داره. موز و آب سیب هم میدم. صبح ها نیمرو یکروز درمیون . توش کنجد و سیاهدونه میریزم. یا تخم مرغ پخته و تخم بلدرچین پخته. نون تازه اگه باشه یا نون لواش فریزری با پنیر میخوره توش به صورت نامحسوس پودر 4 مغز یا پودر گردو و فندق و پسته میریزم. البته بعضیها فکر میکنن گرون میشه ولی نه ،یه مقدار واسه کلی میشه. شله زرد هم دوست داره. با گلاب و کره و کمی زعفران بدون بادوم چون آلرژی زاست بادم زمینی. فرنی و اینا نمیخوره. خورشت غذای بچه ها زیاد باشه زود جون میگیرن. تاس کباب عالیه. به اندازه بچه. با بال و کتف مرغ باشه چرب تره و بهتره. اگه تونسته باشم کمک کنم خوشحالم.یا علی
پسر منم ۱ سالشه از ۸ ماهگی ۴ مغز میدم من سویقم میدم تقریبا همه ی اونایی ک گفتیو میدم ولی نه اونجور فعلا جدا غذا درس میکنم براش وقتایی ک خورشتو ابگوشتو مرغ دارم جدا غذا نمیذارم، مکمل یا مولتی ویتامین چیزی دادی بهش ؟ الرژیه پسرت چجوری بود ؟ پسر منم الرژی داره فعلا نمیتونم کره بدم 🙁
پسر منم ۱ سالشه از ۸ ماهگی ۴ مغز میدم من سویقم میدم تقریبا همه ی اونایی ک گفتیو میدم ولی نه او ...
آره عزیزم اوایل قطره آ د. بعد از 6 ماهگی مولتی و یتامین و آهن. آهن رو سخت میخورد. الان قره میم میدم. اهن و مولتی ویتامین و املاح داره. قیمتش 17 تومنه. پسرم خس خس سینه داشت آزمایش و اسکن دادیم معلوم شد به پروتئین گاوی آلرژی داره. از 18 ماهگی دکتر گفت یواش یواش بهش لبنیات رو بدم بجز شیر و هرچی با شیره مثلا فرنی شیر یا شیربرنج و ... و بستنی که مستقیم از شیر درست میشه. گفت اگه بیقراری شبانه نداشت ادامه بدم. خدا رو شکر الان خوبه. کم کم لبنیات رو اضافه کردم. الان که 21 ماهشه تقریبا همه چی میتونه بخوره.
پسر منم ب لبنیات حساسیت داره دکترش گفته ۱ ماه ندم دوباره بدم اگه باز حساسیت داشت قطع کنم دوماه ندم , منم اوایل میم میدادم بعدم فروگلوبین بعد ب دکتر گفتم اهنی بده ک دندونشو سیاه نکنه فرامگس داد پودره طعمشم عالیه