2777
2789
من وحید خیلی دوست دارم متنش جدید ودرمورد خودش وفالبداهه است همین که هیچکدومشون ندارن به خاطر همین خی ...

وحید به نظر من جالب نبود هیچ محتوایی نداشت فقط میگف متنت حفظی...آنی؟😔😔

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از رفتار دو روی مربیان در مورد وحید و بقیه بدم اومد بیچاره وحید

اره دقیقا خیلی الکیه نظراتشون واز هر کس خوششون بیاده

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
نه خودش گفت دندوناش طبیعیه

پس چرا اونجوری میکرد 😯 ولی دندوناش خیلی صاف و ردیف و یه دست و سفیده  🙆خوش به حالش اگه طبیعیه

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
من وحید خیلی دوست دارم متنش جدید ودرمورد خودش وفالبداهه است همین که هیچکدومشون ندارن به خاطر همین خی ...

آره وحید با همشون فرق داره حتی بهش بگن ی ساعت فی البداهه اجرا کنه راحتتر و عالی تر از متنای الان اجرا میکنه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

فقط امیرحسین ووحید عالین 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
چقدر از رفتار دو روی مربیان در مورد وحید و بقیه بدم اومد بیچاره وحید

باور کنین مردم فقط احساساتی بودنه وحیدو دوست دارن 

اگه متنه اونو صبوری اجرا میکرد همه  اه و پیف میکردن ولی یه جوی راه افتاده ب نفع وحید 

قبول کنین تو این سطح نباید یادش بره 

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
وحید به نظر من جالب نبود هیچ محتوایی نداشت فقط میگف متنت حفظی...آنی؟😔😔

چرا حرکات فیزیکیش و بیانش خیلی خنده داره ولی متن خوب بهش نمیدن 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
باور کنین مردم فقط احساساتی بودنه وحیدو دوست دارن  اگه متنه اونو صبوری اجرا میکرد همه  اه ...

اتفاقا بر عکسه

اگر متن امشب علی صبوری رو وحید اجرا میکرد همه می گفتن ابکیه و ....

و خدایی که به شدت کافیست.